Hayır. Bu bölüm savaşı göreceğiz.Odenin idamı gerçekleşiyor mu bu bölüm.?
Hayır. Bu bölüm savaşı göreceğiz.Odenin idamı gerçekleşiyor mu bu bölüm.?
kyoshiro nasıl oden çıkabilir,oden olmadığı kes,n xdOrochi çöp yaw bence Oden yaşıyor Kyoshiro Oden çıkabilir mi? Denjirodan daha çok odene benziyor. Zorlama oldu gerçi bu kyoshiro nerden çıktı acaba gelecek bölümlerde piyasaya çıkar mı.
Öyle bir şey yok sanırım bölümde.Orochi isterse krallığını ilan etsin, ama yeter ki anlaşmaların falan sebepleri gösterilsin. Başka bir şey istemiyorum artık.
Yapma ya. Ulan Oda!!! Madem her şeyi ana hikayeye saklayacaksın ne diye fb yaparsın.Öyle bir şey yok sanırım bölümde.
Şimdi açıklasa ana hikayedeki karakterin o an kendini feda etme olayını falan anlatması lazım. Bana kalırsa boşa uzatıyor gibi. Şimdi shinobu olaya tanıklık etti, kesin kendisini gereksiz bir yere feda etmeye falan çalışır o sahnede bizde öğreniriz. Gereksiz işler işteYapma ya. Ulan Oda!!! Madem her şeyi ana hikayeye saklayacaksın ne diye fb yaparsın.
Orochi-Oden anlaşır > Açıklaması ana hikayede belli noktalar aşıldıktan sonra.
Maalesef dediğin gibi olacak galiba.Şimdi açıklasa ana hikayedeki karakterin o an kendini feda etme olayını falan anlatması lazım. Bana kalırsa boşa uzatıyor gibi. Şimdi shinobu olaya tanıklık etti, kesin kendisini gereksiz bir yere feda etmeye falan çalışır o sahnede bizde öğreniriz. Gereksiz işler işte
Bu yinede kısa sürer. Hele bu oden'in durma sebebi rehin gibi bir olay olursa 1 bölümde o kişinin fbsini görürüz. Gerçi şuana kadar öyle bir karakter görmedim. Bunu düşündüren şeyse bu adamlar acayip bir pişmanlık ve üzüntü içersinde. Yani oden'in kaybetmesine nedenlerden biri bu 9 kişi ise şaşırmam. Zaten pek de bir işe yaramadı bu adamlarMaalesef dediğin gibi olacak galiba.