Son ikisinden hangisi Dns burada ? Kılıcı karartan galiba.Yarın bizim site (Temsili)
Son ikisinden hangisi Dns burada ? Kılıcı karartan galiba.Yarın bizim site (Temsili)
Orochi ile arasında farklı bir diyalog geçmiş olabilir, olmalı..Spoiler'da Orochi'nin ardı tutuşmuş korkudan. Oden Kaido ile çekinmeden dövüşebiliyor. E kardeşim bu anlaşma ne o zaman da sen bu kadar saçma şeyler yaptın? Bu bölüm epey iyi olsa bile geçen bölümdeki saçmalık bunu benim gözümde epey düşürecek.
Bölümün soundtracki de belli........Yarın bizim site (Temsili)
Olsa da bana durumu kurtaramaz gibi geliyor ya :l bana saldırırsan çocuğun ölür Odenn kem küm, bana saldırırsan halkın ölür Oden kem küm muhabbeti geçmez umarımOrochi ile arasında farklı bir diyalog geçmiş olabilir, olmalı..
Başka bir şey var sanki ama dur bakalım.Olsa da bana durumu kurtaramaz gibi geliyor ya :l bana saldırırsan çocuğun ölür Odenn kem küm, bana saldırırsan halkın ölür Oden kem küm muhabbeti geçmez umarım
O zaman arefe günü yarın, cuma günü bayram
Efsane saati iliklerimize kadar yaşayacağız elbette.
Olm bu efsane saat dediklerini Wano'da hala resmi olarak kutluyorlar mıydı?Efsane saati iliklerimize kadar yaşayacağız elbette.