Yok mu yeni haberler. Orada öğlen tatili başladı sanırım.Oda, Ejderha Meyvesi'nin gücünü Luffy ile yapılacak dövüşe saklamıştır.
Yok mu yeni haberler. Orada öğlen tatili başladı sanırım.Oda, Ejderha Meyvesi'nin gücünü Luffy ile yapılacak dövüşe saklamıştır.
Onuda merak ediyorum momo babası kadar güçlü olabilir mi acaba? Bence yaşaması boşa değilMomo boşa çalışmıyor o tekleyecek Orochiyi.
Tek önemli bilgi bu şu an. Diğerleri tahmin edilebilir. Big Mom gelirse cidden şaşıracağım.Ana kısmı halen doğrulanmadı. Muhtemelen çıkmayacak, ama yine de emin olmamak lazım. Doğrulanan kısımları savaşın çok şiddetli olduğu, Oden ve Kaido'nun denk olduğu ve Oroçi'nin dövüşe hiç katılmadığı yönünde. Oden'den bayağı korkuyormuş
Umarım bölümü okuyunca Oden ve Kaido'nun seviyelerini az çok anlayabiliriz.Ana kısmı halen doğrulanmadı. Muhtemelen çıkmayacak, ama yine de emin olmamak lazım. Doğrulanan kısımları savaşın çok şiddetli olduğu, Oden ve Kaido'nun denk olduğu ve Oroçi'nin dövüşe hiç katılmadığı yönünde. Oden'den bayağı korkuyormuş
Oroçi bir de Oden'i ben yendim diye ortada geziyor. Serinin en boş karakteri oldu. Spandam bile bundan daha karakterli.Umarım bölümü okuyunca Oden ve Kaido'nun seviyelerini az çok anlayabiliriz.
İyi ki bir Big Mom'un gelip yardım edeceğini tutturduk dedik sevindik. Hemen Oda'ya telefon et mangayı yeniden çizdir çok ayıp! : ))Ana kısmı halen doğrulanmadı. Muhtemelen çıkmayacak, ama yine de emin olmamak lazım. Doğrulanan kısımları savaşın çok şiddetli olduğu, Oden ve Kaido'nun denk olduğu ve Oroçi'nin dövüşe hiç katılmadığı yönünde. Oden'den bayağı korkuyormuş
Başta en azından zeki falan diyorduk, asıl önemli planlar da ona ait değilmiş. O yaşlılar olmasa hiçbir şey yapamazdı bu. Meyvesi en çok yakışan karakter bu Orochi.Oroçi bir de Oden'i ben yendim diye ortada geziyor. Serinin en boş karakteri oldu. Spandam bile bundan daha karakterli.
Odenin idamı gerçekleşiyor mu bu bölüm.?Oroçi bir de Oden'i ben yendim diye ortada geziyor. Serinin en boş karakteri oldu. Spandam bile bundan daha karakterli.