Ağzında da Luffy'yi sektirirBiri Zoro'nun aynı anda tek kılıçla Kaido'yu tek kılıçla da koca anayı kestiği caps yapsaydı keşke.Üçüncü kılıçta ağzında boşta bir yonko daha olsa onu da kesecek.Çizebilsem ben çizerim ama işte sadece fikir var.
Ağzında da Luffy'yi sektirirBiri Zoro'nun aynı anda tek kılıçla Kaido'yu tek kılıçla da koca anayı kestiği caps yapsaydı keşke.Üçüncü kılıçta ağzında boşta bir yonko daha olsa onu da kesecek.Çizebilsem ben çizerim ama işte sadece fikir var.
Bakalım neler olacak benim için yine rezillik değil amaUmarım doğru değildir.
Biz şey diyorduk işte; kılıç Zoro’nun içinde ki hakiyi daha fazla ortaya çıkmasını sağlıyor. Şu an net bir şey lazım bizeDiğer türlü çıkarsa da anlamı kalmıyor yani Zoro'nun içinde 10 birim haki var onu kullanmasını sağlıyor ne anlamı kaldı zaten Zoro 10 birimlik haki gücünü Wado ile de kullanır Sandai ile de bu kılıcın + özelliği olması lazım bence tabi.
Oda bir garip olmaz mı yani Zoro'nun içinde zaten o haki var ama kendisi bilmiyor sorarlar ODA'ya bu adam b.haki üzerine yoğunlaşmamışmıydı diye. Neyse ya şimdilik gelen bilgiler ile millet eğlensin boş verBakalım neler olacak benim için yine rezillik değil ama
Biz şey diyorduk işte; kılıç Zoro’nun içinde ki hakiyi daha fazla ortaya çıkmasını sağlıyor. Şu an net bir şey lazım bize
Reis ben sana şaşırıyorum zaten. Zoro şurda tutup birisine tecavüz etse diyeceksin ki haklı bir sebebi var. Sanji'ya lafların ortadayken, Zoro'nun bu beleş power up olayına bir şey diyemiyorsan....Sıkıntı büyük yani.Bakalım neler olacak benim için yine rezillik değil ama
Biz şey diyorduk işte; kılıç Zoro’nun içinde ki hakiyi daha fazla ortaya çıkmasını sağlıyor. Şu an net bir şey lazım bize
Bakalım neler olacak benim için yine rezillik değil ama
Şu an her şey çok garip reyis hahahOda bir garip olmaz mı yani Zoro'nun içinde zaten o haki var ama kendisi bilmiyor sorarlar ODA'ya bu adam b.haki üzerine yoğunlaşmamışmıydı diye. Neyse ya şimdilik gelen bilgiler ile millet eğlensin boş ver
Zoro, Sanji gibi kılıcı aldığı kişiye gıcık olduğu için ben bunu kullanmam dedi mi?Reis ben sana şaşırıyorum zaten. Zoro şurda tutup birisine tecavüz etse diyeceksin ki haklı bir sebebi var. Sanji'ya lafların ortadayken, Zoro'nun bu beleş power up olayına bir şey diyemiyorsan....Sıkıntı büyük yani.
Oha o kadar da değil ya öyle bir şey olursa forum da sur'a üfürülür kıyamet sirenleri çalar aman.Kılıç havadan oksijen toplar gibi haki çekiyorsa yandınız ama Luffy fanları yakanızı bırakmaz. Bu Oda'nın sağı solu da belli olmaz hani doğadan çakra çeker gibi haki çekiyor derse haftaya şenlik var.
@Mike
Aynen o da iyi olurdu.
Luffy fanlarını boşver, asıl Sanjicilerden çekecekleri var bence. Bu arkadaşlar giysi yüzünden Sanji'ye etmedikleri laf bırakmadılar.Kılıç havadan oksijen toplar gibi haki çekiyorsa yandınız ama Luffy fanları yakanızı bırakmaz. Bu Oda'nın sağı solu da belli olmaz hani doğadan çakra çeker gibi haki çekiyor derse haftaya şenlik var.
Valla bilmiyorum artık ama benim bildiğim tek bir şey var. Ne zaman bölümden önce Zoro gömülüyorsa bölüm gelince ortaya sessizlik çöküyorKılıç havadan oksijen toplar gibi haki çekiyorsa yandınız ama Luffy fanları yakanızı bırakmaz. Bu Oda'nın sağı solu da belli olmaz hani doğadan çakra çeker gibi haki çekiyor derse haftaya şenlik var.