BM+Kaido olayı çok heyecanlandırdı beni. Umarım BM'ye de hafif de olsa zarar verebilir Oden.Ben de çıkmasını istiyorum zira kılıçlar hakkında söylediğim şeyler doğru çıkmış olacak.
BM+Kaido olayı çok heyecanlandırdı beni. Umarım BM'ye de hafif de olsa zarar verebilir Oden.Ben de çıkmasını istiyorum zira kılıçlar hakkında söylediğim şeyler doğru çıkmış olacak.
Ha güneş mi bu. TamamdırKızıl güneş diyor onun için?
Sulong formunu günümüzdeki son savaşa kadar göstermez zaten.Ha güneş mi bu. Tamamdır
Hani senin karakter eğitimden en güçlü dönmüştü? Daha adam akıllı dövüşe girmeden aldığı powep'a bak. Bir de aldığı alan da silahlanma alanı? İddia oranı gibi 1'e 5, 1'e 10 güçlendiriyor galiba. Ya hadi anlatsana Zoro'nun eğitimden nasıl güçlü döndüğünü, nasıl silahlanmada uzman olduğunu, nasıl bir kılıçla her şeyini güçlendirdiğini.Enma Zoro'ya çok yakışacak. Zira Zoro hep sorunlu kılıçları sevmiştir. Ek olarak Zoro'nun silahlanma hakisinde uzman olması da Enma'yı kendisi için biçilmiş kaftan yapıyor. Bok atanlar kenarda dursun.
Kaido'ya zarar veren Mom'a da verir bence ama 2 v 1 yapmışsa bir şey yapamamış olabilir Mom'a zira o çok fazla gelir Oden'e.BM+Kaido olayı çok heyecanlandırdı beni. Umarım BM'ye de hafif de olsa zarar verebilir Oden.
Zoro hepsini aradan çıkaracak. Yonkoular ayağını denk alsınBig Mom'a ruhlu şeyler zarar verebiliyor. Kitetsu lanetli ruha sahip o da aradan çıksın. Sandai yetmese bile Nidai kesebilir belki. Boşuna göstermemiştir Oda. Kim kullanacak onu?
Ben de 2v1'den dolayı öyle dedim zaten. Çok zor ama bir denk getirirse efsane olur. Zaten her türlü yenilecek 2v1'de.Kaido'ya zarar veren Mom'a da verir bence ama 2 v 1 yapmışsa bir şey yapamamış olabilir Mom'a zira o çok fazla gelir Oden'e.
Aynen eğer öyle bir sahne çıkarsa çok sevinirim kendi açımdan.Ben de 2v1'den dolayı öyle dedim zaten. Çok zor ama bir denk getirirse efsane olur. Zaten her türlü yenilecek 2v1'de.
Biri Zoro'nun aynı anda tek kılıçla Kaido'yu tek kılıçla da koca anayı kestiği caps yapsaydı keşke.Üçüncü kılıçta ağzında boşta bir yonko daha olsa onu da kesecek.Çizebilsem ben çizerim ama işte sadece fikir var.Big Mom'a ruhlu şeyler zarar verebiliyor. Kitetsu lanetli ruha sahip o da aradan çıksın. Sandai yetmese bile Nidai kesebilir belki. Boşuna göstermemiştir Oda. Kim kullanacak onu?