Enma'ya haki ayarı yapan Oden:
Son düzenleme:
O daha zor. Hahaha. Zoro'suz bir senaryoyla gelmeyin bana kardeşim. Artık Zoro istiyorum. Zoro olmalı Zoro. I want to see Zoro. Aaaaaaaa. At slashı, yık Kaido'yu.
Çok heyecanlıyım ya. Geçmez bu günler.Ooo tuttum bu fikri. Haftaya Oden:
Kaido Low kaldı bunlar arasında şu an asıl soru Big Mom mı Oden mi? Büyük ihtimal cevap Big Mom çıkacak.Oden, Roger ile birlikte Tüm Kek'e gitmişti. O yüzden Ana'nın Oden'e ayrı bir gıcığı var. Kaido'yu sevdiği için değil, geçmişteki bir meseleden dolayı olaya müdahil oluyormuş.
Bm'nin de herkesle meselesi var.Oden, Roger ile birlikte Tüm Kek'e gitmişti. O yüzden Ana'nın Oden'e ayrı bir gıcığı var. Kaido'yu sevdiği için değil, geçmişteki bir meseleden dolayı olaya müdahil oluyormuş.
Kısa süreli değil mi sonuçta arkadaş? 20 saniye de kısa süredir sonuçta xdO daha zor. Hahaha. Zoro'suz bir senaryoyla gelmeyin bana kardeşim. Artık Zoro istiyorum. Zoro olmalı Zoro. I want to see Zoro. Aaaaaaaa. At slashı, yık Kaido'yu.
Zorlayacak bir şey yok. Enma>Zoro muhabbeti yapılıyor resmen. Ben diyeceğimi dedim aha orada yazıyorTamam dostum çok zorlama sen de. :/ Gökten saçmasapan ötesi bir p-up geldi. Oldu bitti işte boşver yapacak bir şey yok.
Aynı anda, tek başına ve elleri kelepçeli bir şekilde alsın reis.Her ne kadar Enma güzel bir power olsa da çükü yetmez şimdilik gibi duruyor. Luffy önce Kaido'yu sonra da Big Mom'ı gömer.
Bu BM de ne kindar çıktı yav.Oden, Roger ile birlikte Tüm Kek'e gitmişti. O yüzden Ana'nın Oden'e ayrı bir gıcığı var. Kaido'yu sevdiği için değil, geçmişteki bir meseleden dolayı olaya müdahil oluyormuş.