Hahaha. Harbiden ya. En sevmediğim yonkou.Şu BM'yi artık Akainu falan gelsin de öldürsün ya bir geber çık artık şu seriden
Hahaha. Harbiden ya. En sevmediğim yonkou.Şu BM'yi artık Akainu falan gelsin de öldürsün ya bir geber çık artık şu seriden
Ana karakter olsa 1 yıllık macerasıyla KK olur hesabı yapıyor işte. Yolculuk esnasında güçleneceğinden normaldir öyle demesi. Akainu BM'den güçlü değildir ama bu salağın açığını bulup öldürecek darbeler indirebilir.Akainu Oda'ya göre KK gücünden 1 yıl geride sadece günümüz takvimiyle. KK gücü ile Yonko gücünün arasındaki farkı gördük. Reis gelse cidden delinir Koca Ana.
Ana, Oden'i görünce direkt dalıyor.Aynı anda, tek başına ve elleri kelepçeli bir şekilde alsın reis.
Bu BM de ne kindar çıktı yav.
İkisine karşı dövüşüyor mu şimdi Oden?
Kawamatsu demiyor muydu savaşın içinde her silaha ihtiyacımız var diye.Yahu Zoro'nun hakisi yetersiz, Oda ortaya bir kılıç çıkarıyor ve Zoro'nun hakisi seviye atlıyor. Hani spoiler metinlerini okumadan mı geldin? Bunun başka bir kıvırması yok. Denjiro diyorsun, ama Denjiro kim daha onu bilmiyorsun ama neden almamış falan diyorsun. İkincisi 9 kından birinin çıkıp verin lan bana Oden'in kılıcını, onu ben kullanacağım falan mı demesini bekliyorsun.
Valla artık Sanji fanlarından bir özür dilersiniz artık. Şu an aynı bokun laciverti Zoro fanları üzerinde. Görelim bakalım...
Şakasına yazıyorum çok fark yoktur elbette. Ama BM ile Kaido seriden çıksa çok güzel olur.Ana karakter olsa 1 yıllık macerasıyla KK olur hesabı yapıyor işte. Yolculuk esnasında güçleneceğinden normaldir öyle demesi. Akainu BM'den güçlü değildir ama bu salağın açığını bulup öldürecek darbeler indirebilir.
https://twitter.com/BarissBarann/status/1046157166313238528
Bu ne bahtsızlıktır ya. Resmen ''kader, gizemli şekillerde tecelli ediyor.''Ana, Oden'i görünce direkt dalıyor.
WB Odeni düşünen adam. Yardıma gelmiştir.Hahaha Allah iyiliğini versin.
Bence Zoro enma için bir araç ama sen bilirsinEnma sadece bir araç. Enma Zoro'yu gölgelemez.