Ahahah, çekirdek hazırlayayım.Ferit'e soracaklarım olacak.
Ahahah, çekirdek hazırlayayım.Ferit'e soracaklarım olacak.
Enma'yı kastettin herhalde.Zoro bu arc Kaido'yu kesmezse ayıp olur.
Bırak kaos çıksın.Kılıcı herkes kullanamıyor. Hak eden kullanıyor. Ama hak edene de normal bir kılıçtan daha fazla güç katıyor.
Hem Zoro'ya hem de kılıca hakkını vererek değerlendirmek çok zor olmasa gerek. İlla bir taraf seçilecek. :S
En son spoiler yorumlarından gaza gelip ben hep özgürdüm gibi saçma sapan bir lafla gaz yapıyordu burada sonra Mom bizi öldirme plızzzz çıktı bölümdenAhahah, çekirdek hazırlayayım.
Gecenli tartışmaların üstüne kaynar su etkisi yapmıştır sen de bu spoiler. Allah'ım neden okudum diye kendine bela verme sakın. Seninki beleş power up almış.En son spoiler yorumlarından gaza gelip ben hep özgürdüm gibi saçma sapan bir lafla gaz yapıyordu burada sonra Mom bizi öldirme plızzzz çıktı bölümden
Hasan'a bölüm çıkana kadar yol veriyorum @Alpamis devam et Reis sen de eğlen biraz son dönem çok headshot yedin.
Enma değil, Zoro. Hem de Luffy'nin ölmek üzre olduğu bir anda, onu kurtarmak için bu gücü açığa çıkaracak.Enma'yı kastettin herhalde.
Enma cidden kullanılan hakiyi katlıyorsa 2020 zor biter yalnız.En son spoiler yorumlarından gaza gelip ben hep özgürdüm gibi saçma sapan bir lafla gaz yapıyordu burada sonra Mom bizi öldirme plızzzz çıktı bölümden
Hasan'a bölüm çıkana kadar yol veriyorum @Alpamis devam et Reis sen de eğlen biraz son dönem çok headshot yedin.