Spo doğru mu yoksa?Ön bilgiler geldi, ama önce şu Enma faciasını atlatın.
Sen bölüm çıkana kadar dualarını edersin biliyoruz. Allah'ım ne olur doğru çıkmasın ne olur diye dua edersin. Zoro fanları o güne kadar soğuk o gün geldiğinde de sıcak terler akıtacak.Ben yine sana bölüm çıktığında iyi gülerim hacı
Atlatılacak bir şeyi yok reis, rezillik işte. O yüzden sen direkt ön bilgileri ver bence.Ön bilgiler geldi, ama önce şu Enma faciasını atlatın.
Sende neden tepki sıfır bayılıyorum ama bu haline,her zaman coolsun.Ön bilgiler geldi, ama önce şu Enma faciasını atlatın.
Ben hep özgürdüm hacı, Come Yonkou diyorum sana, sen anlarsın gerisiniSen bölüm çıkana kadar dualarını edersin biliyoruz. Allah'ım ne olur doğru çıkmasın ne olur diye dua edersin. Zoro fanları o güne kadar soğuk o gün geldiğinde de sıcak terler akıtacak.
Oden'in, Enma ile yaptığı saldırı başkenti yok ediyor diye kulistekilerden biri kılıç ile alakalı böyle bir yorum yaptı.Spo doğru mu yoksa?
Neyse yorum olması sevindirici de adam da durduk yere böyle yorum yapmaz ama. Üzücü.Oden'in, Enma ile yaptığı saldırı başkenti yok ediyor diye kulistekilerden biri kılıç ile alakalı böyle bir yorum yaptı.
Hazırlıyorum.Atlatılacak bir şeyi yok reis, rezillik işte. O yüzden sen direkt ön bilgileri ver bence.
Enma işi tamamen eski tartışmaları körüklüyor. O tartışmalar bitmez.Ön bilgiler geldi, ama önce şu Enma faciasını atlatın.