Zoro kimi öldürdüLaw, Zoro gibi isimler birini öldüren kişiler. Hâlâ ızleyici gözünde iyi görülüyorlar. Illa kötü biri olması gerekmiyor öldürmek anormal gelmemesi için
Orochi sürgüne :/ . Bakalım yarını bekleyelim.
Zoro kimi öldürdüLaw, Zoro gibi isimler birini öldüren kişiler. Hâlâ ızleyici gözünde iyi görülüyorlar. Illa kötü biri olması gerekmiyor öldürmek anormal gelmemesi için
Orochi sürgüne :/ . Bakalım yarını bekleyelim.
En son yakın zamanda hatirladigim sulh hakimi katili diye tanınması misalZoro kimi öldürdü
Şu teröristlerin giflerini kullanmayın.
Wano geleneği mi japon geleneği mi ? Sanki ben Japonya'da öldürülen bir şogun hatırlıyorum.Tokugawa mevzularında.Orochi shogun. Shogunu öldüremez. Sürgün edebilir ancak. Wanonun gelenekleri var. Oden de olsa buna uyar. Hem adeti bozmaz, hem de sorunu çözer diye düşündü.
Şu teröristlerin giflerini kullanmayın.
Gördüğümüz kadarı ile wanoda shogun dokunulmaz gibi birşey.Wano geleneği mi japon geleneği mi ? Sanki ben Japonya'da öldürülen bir şogun hatırlıyorum.Tokugawa mevzularında.
Artı 1Şu teröristlerin giflerini kullanmayın.
Spoiler doğru çıkarsa Oden'in ölümüne bile üzülmem belki. Halbuki nasıl da bağ kurmuştum karakterle. Tek bir hareket her şeyi mahvedebilir. :/Bu spo doğruysa Oden'in yaptığı şey çok saçma oluyor. Al işte. Bu hikaye böyle olmamalı ya. Ulan adam senin ailene saldırı düzenletmiş, vatandaşlarını kendi istekleri için idam ettirmeye başlamış. Karşına çıktığı anda seni Kaido ile tehdit etmiş. Bre ahmak, adamı öldürmemiş, hapse falan da atmamışsın, git Kaido ile hain planlar kur deseydin bari de tam olsaydı.