Oden Luffy gibi bir karakter değil ama ya, böyle bir olayı kaldırabilecek şekilde işlendi kişiliği. Roger mesela, Squardo'nun tayfasını katletmiş. Oden de en azından Orochi'yi öldürdüğünü sanıp gidebilirdi. Orochi de meyvesi sayesinde falan kurtulurdu en kötü. Orochi gibi bir pisliği öldürmeyip affeder gibi sürgüne yollaması, öldürüp katil olmasından daha çok zarar veriyor karaktere.
Ben de öldürmesinden yanayım. Sadece karaktere bakışımızın değişeceğine inanıyor olabilir, dedim o yüzden.
Roger'da şöyle bir durum vardı. Biz bu olaya şahit olmadık ve Roger'ın hikayesinden epey önce duyduk. Bu yüzden Roger'a bakışımızı etkilenmedi bence. Fakat ilk sahnedeki denizcilerin(eliyle tutup havaya kaldırdığı) öldürdüğünü öğrenseydik hikayenin geri kalan kısmında ciddi, gülmeyen bir adam görmeyi beklerdim.
Mesela Beyaz bunun için uygun. MF'de o kadar denizci öldürdü kimse Beyaz'a farklı görmeye başlamaz. Çünkü karakter kümesi bu tarz bir eylemi eleman olarak kabul etmeye hazırdı. Fakat Oden buna uygun değil gibi.