Aç göster diyoruz sadece ötüyon hacı.Etmeyeni görüyorum hatta yazıyorum ona, kk olmak istememiş mi yavrucak hahaha
Aç göster diyoruz sadece ötüyon hacı.Etmeyeni görüyorum hatta yazıyorum ona, kk olmak istememiş mi yavrucak hahaha
Kardeşim dediği adam ülkesini umursamıyorsa boşver maceraya devam diyorsa Wb niye umursasın ? Wanoda mı doğmuş Wb.Wanoda doğmuş adam sallamıyor maceralara atılıp karısıyla gününü gün ediyor.Beyazsakal niye sorumlu tutuluyor ki bu çok saçma.Görüyoruz nasıl yol yaptığını. Kardeşim dediği adamı umursamaz diyorsun yani. WB hafıza kaybı yaşadı desen daha mantıklı.
Wano'yu umursasin diyen yok Oden'i umursar, Toki'yi umursar, Momo'yu umursar, elinin altında doğmuş olan çocuk bu.Kardeşim dediği adam ülkesini umursamıyorsa boşver maceraya devam diyorsa Wb niye umursasın ? Wanoda mı doğmuş Wb.Wanoda doğmuş adam sallamıyor maceralara atılıp karısıyla gününü gün ediyor.Beyazsakal niye sorumlu tutuluyor ki bu çok saçma.
Bahaneni altına not olarak atarsın xD hahahaAç göster diyoruz sadece ötüyon hacı.
Oden'i umursadığı için zaten Roger ile kavga çıkacak gibi.Ailemden kimseyi alamazsın mevzusu.Onun dışında Oden hayattayken Wb karışamaz karısı ve çocuğu onun sorumluluğundadır.Muhtemelen Oden ölür ölmez de Momo 20 sene zaman atlamasına gönderiliyor.İstese de ulaşamaz Momo'ya Wb öldükten sonraki zamana atlıyor Momo.Wano'yu umursasin diyen yok Oden'i umursar, Toki'yi umursar, Momo'yu umursar, elinin altında doğmuş olan çocuk bu.
Tamam hadi yanıldım diyelim. Sen şimdi diğer konuyu boş geçme ne diyorsun o ise?
Daha 2 hafta var, normaldir.Şu an kulisler bu halde.