Evet. Veda bölümü okuyacağız, sonrasında Wano. Orochi, Oden gelince koltuğu ona bırakıyor, ama alttan kuyusunu kazmaya devam ediyor vs. Detaylı bilgi gelmedi henüz.Fb devam mı.?
Evet. Veda bölümü okuyacağız, sonrasında Wano. Orochi, Oden gelince koltuğu ona bırakıyor, ama alttan kuyusunu kazmaya devam ediyor vs. Detaylı bilgi gelmedi henüz.Fb devam mı.?
Çok hoş bir detay bu yalnız. Tamamen çorba reyizin beceriksizliğine doğru gidiyor iş.Evet. Veda bölümü okuyacağız, sonrasında Wano. Orochi, Oden gelince koltuğu ona bırakıyor, ama alttan kuyusunu kazmaya devam ediyor vs. Detaylı bilgi gelmedi henüz.
2 bölüme bitecek gibi mi sence?Evet. Veda bölümü okuyacağız, sonrasında Wano. Orochi, Oden gelince koltuğu ona bırakıyor, ama alttan kuyusunu kazmaya devam ediyor vs. Detaylı bilgi gelmedi henüz.
Üç sürer.2 bölüme bitecek gibi mi sence?
3 bölüm daha olursa gelmiş geçmiş en uzun fb bu mu oluyor ?Üç sürer.
Evet.3 bölüm daha olursa gelmiş geçmiş en uzun fb bu mu oluyor ?
Vay be bu ulu şahsı da arkamızda bırakıyoruz ha. Adam resmen One Piecede çığır açtı. Fatih Sultan Mehmet çağ açıp çağ kapadı. Oden de One Piece de çağ açıp çağ kapattı. Bana göre One Piece'in fatihi Odendir. Saygıyla anıyoruz
Demeyecek mi millet aga sen böyle dedin Orochi için o bu yüzden başta diye? Sonra ds Oden'in ben böyle bir şey demedim demesi gerek.Evet. Veda bölümü okuyacağız, sonrasında Wano. Orochi, Oden gelince koltuğu ona bırakıyor, ama alttan kuyusunu kazmaya devam ediyor vs. Detaylı bilgi gelmedi henüz.
Sanmam. Ace'i denizci olsun diye Garp'a vermiş adam ya da yarım kalan şeyi korsan olarak değil de denizci olarak tamamlamasını istemiş.Kronolojiyi net hatırlamıyorum ama acaba Roger yarım bıraktığı işi tamamlasın diye ölmeden kısa süre önce çocuk yapmaya karar vermiş olabilir mi?