Oden daha kendi ülkesine bakmaya dayanamayıp gitti wb kurtarmamış olsa nolur sanki:/Bakalım koskoca WB sırf Oden'e küstüğü için mi ülkesini kurtarmaya gitmiyormuş yoksa başka bişeyler mi olmuş
Adam hasta karısına bakmıyor kim takar o gevşeğiBakalım koskoca WB sırf Oden'e küstüğü için mi ülkesini kurtarmaya gitmiyormuş yoksa başka bişeyler mi olmuş
Şimdiden yol yapıyor. WB elinde büyüyen bebeleri umursamadı diyecek WB fanı tanımıyorum ben.Adam hasta karısına bakmıyor kim takar o gevşeği
Yolu sen yaparsın biz olanı kabul ederiz, ama olan bir şey yok daha. Takılıyoruz burada sadeceŞimdiden yol yapıyor. WB elinde büyüyen bebeleri umursamadı diyecek WB fanı tanımıyorum ben.
Görüyoruz nasıl yol yaptığını. Kardeşim dediği adamı umursamaz diyorsun yani. WB hafıza kaybı yaşadı desen daha mantıklı.Yolu sen yaparsın biz olanı kabul ederiz, ama olan bir şey yok daha. Takılıyoruz burada sadece
Reis takılıyoruz demişim bak orada tekrar oku. Bahane işlerini sana bıraktım ben olanı kabul ederim.Görüyoruz nasıl yol yaptığını. Kardeşim dediği adamı umursamaz diyorsun yani. WB hafıza kaybı yaşadı desen daha mantıklı.
Olanı kabul edecen zaten yok bir de etmeyecen.Reis takılıyoruz demişim bak orada tekrar oku. Bahane işlerini sana bıraktım ben olanı kabul ederim.
Etmeyeni görüyorum hatta yazıyorum ona, kk olmak istememiş mi yavrucak hahahaOlanı kabul edecen zaten yok bir de etmeyecen.