Üye silindi 1004
Ama WB hala bir korsan. Roger’ın onun da kralı olması lazım.Roger korsanlar kralı. Ama WB'nin kralı değil.
Ama WB hala bir korsan. Roger’ın onun da kralı olması lazım.Roger korsanlar kralı. Ama WB'nin kralı değil.
Korsan kral demek raftele gitmek one piece vs. WB bunlarla ilgilenmedi. Umrunda da olmadı. Roger ancak bunu hedefleyenlerin kralıdır.Ama WB hala bir korsan. Roger’ın onun da kralı olması lazım.
"Roger ile dövüşüp, hayatta kalan tek kişi" ise Roger'ın cani olması bir şey değiştirmez zira Rogercılar bunu bilerek seviyor; "Roger ile denk dövüşen tek kişi" ise Roger'ın bir tık üstün olduğu anlamına geliyor. Şöyle demiyor: Beyazbıyık ile denk dövüşebilen sadece kaptanım Rogerdı. Böyle olsaydı Beyaz üstte olurdu.Şimdi bu denklik olayında Buggy'nin sözleri kıstas alınıyor. Buggy'nin sözleri için de iki farklı çeviri var. Birinde "Roger ile dövüşüp, hayatta kalan tek kişi", diğerinde de "Roger ile denk dövüşen tek kişi" olarak geçiyor. Beyazbıyık fanları olarak iki söz de bizim işimize yarıyor. İlk doğruysa, Roger'ın cani olduğu konusunda haklıyız. İkinci doğruysa Beyazbaba'nın Roger kadar güçlü olduğu konusunda haklı çıkıyoruz.
Tamam da, o zamanlar bu bilgi gizliydi. Yani Buggy'nin kaptanı kim bilmiyorduk."Roger ile dövüşüp, hayatta kalan tek kişi" ise Roger'ın cani olması bir şey değiştirmez zira Rogercılar bunu bilerek seviyor; "Roger ile denk dövüşen tek kişi" ise Roger'ın bir tık üstün olduğu anlamına geliyor. Şöyle demiyor: Beyazbıyık ile denk dövüşebilen sadece kaptanım Rogerdı. Böyle olsaydı Beyaz üstte olurdu.
#antibeyazizm
İşte sen bu şer odaklarının safına geçmiştin, ama doğruyu gösterdim sana.Yalnız millet Oden'e sallamak için hazır bekliyormuş. Aman tökezleme reis.
Ben iki geyik yapayım, eğlenelim dedim ama onu da yapmamak gerekiyormuş. Sayende bunlara daha fazla güç vermedik.İşte sen bu şer odaklarının safına geçmiştin, ama doğruyu gösterdim sana.
Ee adam çok iyi çizilmeye devam ediliyor. Bir yerden patlak vermesi lazım. Bu kadar kusursuz olamaz.Yalnız millet Oden'e sallamak için hazır bekliyormuş. Aman tökezleme reis.
Oden her türlü ayvayı yedi. Beyazsakal sevenler mezara kadar Oden’e sallar çok net. Oden anca önce derdest edilir sonra Roger zafer kazanırsa yırtabilir.Yalnız millet Oden'e sallamak için hazır bekliyormuş. Aman tökezleme reis.