Ohoo, sen bölümleri okumamışsın ki. Okusan seversin Oden'i.Adam etmek mi? Nasıl olmuş ki o......
Ohoo, sen bölümleri okumamışsın ki. Okusan seversin Oden'i.Adam etmek mi? Nasıl olmuş ki o......
Bence var bir mantığı ama sağlık olsun..Mantıkla ilgisi yok bu durumun. Buggy'nin o dövüşleri görmemiş olma ihtimali var çünkü.
Odeni seviyorum yaw. Baya iyi işlendi. Ama dış güjler.....Ohoo, sen bölümleri okumamışsın ki. Okusan seversin Oden'i.
İlk bakışta dediğin gibi olması lazım denilebilir. Ancak kulp bulmayı sevenler diğer argümanı kullanabilir.Bence var bir mantığı ama sağlık olsun..
O dış güçlerin gözü kör olsun.Odeni seviyorum yaw. Baya iyi işlendi. Ama dış güjler.....
Fb bittiğinde, ''Oden'e Saygı Köşesi'' açmamız gerekecek.@Roronoa Zoro Oden'e nefret köşesinde şöyle iyi bir yer ayarla.Minderler falan tamam olsun rahat etsin ihtiyacı olacak.
Zaten her şeyin sesini duymuyor mu bu adam? Ray taşları Roger duyarak anlayabiliyor diyordu. Mink yerleşkesine kadar Oden’i E’si yoktu. Onları dinleyerek anlayan adamın Oden’e ne kadar ihtiyacı var?Eğer Oden WB ile devam etse ve WB kklığı hedeflese Roger KK olamazdı. 2 tarafta birbirini öldürürdü. Roger bildiğin 2 tane Ray veya 2 tane Oden ile gezmiş gibi dolanmış KK oldum diyor. Odeni çıkar bakalım KK olabilir misin?