Bakalım göreceğiz. Ben şu an için mangaya bağlı söylüyorum bunları değişirse onu o zaman konuşuruz.Oda değişikliğe gitmiş olabilir. Sırf güncel için Shanks ve Buggy'nin flashbacklerini patlattı.
Şu an etkilediğini sanmıyorum. Belki dövüş günlerce sürse etkiler. Tayfanın dağıldığı, Crocus'un hastalığı kontrol altına almadığı dönemde de durumu ağırlaşmış olması muhtemel.
@AlpamisBöyle birşey varsa her zaman için geçerlidir.Grand Line fethederken sıkıntı yoksa öncesinde niye olsun.Mangada bu dediğin varsa çerçeveletirsin @Alpamis'in önüne koyarsın herşey netleşir.
Lakin ben şu an hatırlayamadım açıp bakmak lazım.
Çok ciddiye almışsın durumu ama o sıra iyi olması öncesinde iyi olmasını gerektirmiyor. Hastalıkların da nöbet nöbet dönemleri olabiliyor sonuçta.Bakalım göreceğiz. Ben şu an için mangaya bağlı söylüyorum bunları değişirse onu o zaman konuşuruz.
@Alpamis
Manga bölümünü bulamadım yoldayım şimdilik Wikiadaki kısmı atıyorum:
Strong World Episode 0 özel manga sayısında bu sahne.Bakalım göreceğiz. Ben şu an için mangaya bağlı söylüyorum bunları değişirse onu o zaman konuşuruz.
@Alpamis
Manga bölümünü bulamadım yoldayım şimdilik Wikiadaki kısmı atıyorum:
Bence tam zıttı Roger cephesinde de var ama Denk cizilmesinden o kadar korkuluyor kiHer şey iyi güzel de Roger'ın bir tık da olsa, burun farkı da olsa WB'den önde olabileceğini tamamen inkar edenler bana çok garip geliyor. Adam Korsanlar Kralı la. Tabi az da olsa herkesten bir şekilde önde olabilir. Oda öyle çizebilir, çok korkmayın bu olasılıktan.
Denk çizilirse Oda sıvamış olacak. İlk defa sıvamıyor neticedeBence tam zıttı Roger cephesinde de var ama Denk cizilmesinden o kadar korkuluyor ki
Shounen bir seri bu. Seriyi üstüne yaptığın ve büyük şeyler başarttığın adamı 0.1 ile bile olsa önde çizmelisin. Nereye gitsek Roger bir şeyler yapmış. Neyse çok uzatmıyorum.Bence tam zıttı Roger cephesinde de var ama Denk cizilmesinden o kadar korkuluyor ki
Aman aman. Hadi, nerede kaldı bu spoiler?Henüz onaylanmamış olsa da düşüncesi bile hoş.
From redon:
the roger pirates spotted the whitebeards and a conqueror’s haki clash ensues between roger/wb and oden/rayleigh. The magnitude of which can be felt several islands away