Roger'ın biraz daha güçlü çizileceği net bence çünküNiye oyajiden Usoppmus gibi bahsediyorsunuz ya
WB de güçlüdür Roger kadar. Yenilse de Aokiji Akainu gibi olur.
Sence Akainu meyvesiz genç wb yi yener mi ?bence yenerGüç her şey değildir.Oyaji senciyiz senci.
WB meyvesiz ise yenme şansı vardır Akainu'nun tabii ki.Oyaji'nin meyveli hali ise içinden geçer ama Akainu'nun.Sence Akainu meyvesiz genç wb yi yener mi ?bence yener
Kim dedi hatırlamıyorum ama Roger, Rafteli bulduktan sonra herşeye başından başladı gibi birşey söylüyor. Yani dediğin doğru ama orayı geçmiş ya da önceden oraya girmeyip sonradan Rafteli bulduktan sonra gitmiş olma ihtimlalleri var.Bence yok. Çünkü Crocus tayfada. Roger bu adamı son kez Büyük Hat'a girerken yanına alıyor. Yani çoktan Gökada'yı geçmişler.
Roger o hastalıkla KK olabildiği için ve şu ana kadar gördüğümüz en tatlı unvan bu olduğu için her ne kadar Garp ve Wb ile denk olsa da biraz ayırmak lazım kendisini. Mangaka daha güçsüz göstermez. Tabi serinin zirve isimlerini ele ayağa düşürmemek için, hastalığı ne olursa olsun Roger'ı dövüşürken çok etkileyen bir mevzu çıkacağını sanmıyorum.Eğer Roger hasta haliyle Wb ile denk çizilmişse bilemiyorum yani,az bile olsa bir farkın olduğu kabul edilmeli.
Pies:Hastalığın ne olduğuda önemli tabii.
Oda değişikliğe gitmiş olabilir. Sırf güncel için Shanks ve Buggy'nin flashbacklerini patlattı.Size soru: Sizce Roger'ın hastalığı onu etkiliyor muydu? Zira Edd savaşında Crocus etkilemediğini turp gibi olduğunu söylemişti.
Forumda bir kaç gündür özelikle Smoker'dan gelen bilgilerden sonra Roger'ın üstün olmayacağını anlayanlar böylece bir altyapı oluşturup bahane zemini hazırlıyor sanki
Şu an etkilediğini sanmıyorum. Belki dövüş günlerce sürse etkiler. Tayfanın dağıldığı, Crocus'un hastalığı kontrol altına almadığı dönemde de durumu ağırlaşmış olması muhtemel.Size soru: Sizce Roger'ın hastalığı onu etkiliyor muydu? Zira Edd savaşında Crocus etkilemediğini turp gibi olduğunu söylemişti.
Forumda bir kaç gündür özelikle Smoker'dan gelen bilgilerden sonra Roger'ın üstün olmayacağını anlayanlar böylece bir altyapı oluşturup bahane zemini hazırlıyor sanki