Ne kaçırıyor o öyle kız mıRoger Beyazsakal'a diz çöktürüp Oden'i kaçırcak dur daha : D
Bu tarz karakterlerin düşünce yapısı farklı olabiliyor. Ben kesin olarak şu ya da bu şekilde olmuştur diyemiyorum şu an. Meyve yiyerek eşit hale gelmesi de olası. Sonuçta Gura Gura'dan bahsediyoruz.2v1 çok saçma ya.Tamam tayfa birbirini sevmiyor da bunlar kaptanı yendiği zaman bizim peşimize düşmez mi der insan.Ki roger peşledi işte.Baya 4v2 olmuştur.Ayrıca rocks da bisento kendi gemisinde gura yı almış gibi görünüyor wb.
Öyle diyorlardı vallah Beyazsakal'ı dövüp Oden'i elinden aldı Roger diye.Ne kaçırıyor o öyle kız mı
Roger adam olmaya başlayacak bu dayaktan sonra, önünü ilikleyip, evlenmek için kız arayacak
Son sayıda Oden hala aradığım bazı sorulara cevap bulamadım diyordu. Bu cevaplar için Roger teklif eder Oden de kabul eder. Oda bunun altyapısını zaten hazırladı.Öyle diyorlardı vallah Beyazsakal'ı dövüp Oden'i elinden aldı Roger diye.
E zaten yıllardır,Roger-Wb-Garp denkliğini savunmaz mıydın sen ya ?( küçük farklar olabilir).Genelde düşünülen bu kanı da doğruymuş işte.Spoiler fazla politik ve beklenti üzerine görününüyor. Muhtemelen doğru değil.
Ama bu dövüşte zaten asla biri diğerine bariz üstün gösterilmeyecek. Oda ne şiş yakar ne kebap, ortacı bir liboştur kendisi.
kendini tuttuğunu görüyorum :dSpoiler fazla politik ve beklenti üzerine görününüyor. Muhtemelen doğru değil.
Ama bu dövüşte zaten asla biri diğerine bariz üstün gösterilmeyecek. Oda ne şiş yakar ne kebap, ortacı bir liboştur kendisi.