Eğer yanılmıyor isem, kendisi geçen bölüm için Luffy'nin kamyonla hızla ilerlediği bir video atmıştı. Ancak bu bölümde bunu anlatan bir şey yoktu.Odenin yüzü var herhal. Arap begenmemis gibi pek.
https://mobile.twitter.com/hiktoj/status/1186556371208212482
Ben Arap'tan önce söyledim, ama kıymeti yok işte.Odenin yüzü var herhal. Arap begenmemis gibi pek.
https://mobile.twitter.com/hiktoj/status/1186556371208212482
Korsanfan Özel Istihbarat Senin doğruluğunu ispat olarak atıyorum arap abiyi.Ben Arap'tan önce söyledim, ama kıymeti yok işte.
Şöyle bir spoiler aldım, ne kadar doğru bilmiyorum.
- Flashback is continuing. Kozuki Oden fully appeared. He is a tall man. His face little weird, but also charming. His eyes are small and his chin is long.
- No one loves Oden. Especially in capital everyone hate him. But still no one touch him because of Sukiyaki (we will see him too).
- Most parts of this chapter will show us young Oden and he is really irritating man.
- End of chapter have a big cliffhanger.
Sağ olasın.Ben Arap'tan önce söyledim, ama kıymeti yok işte.
Şöyle bir spoiler aldım, ne kadar doğru bilmiyorum.
- Flashback is continuing. Kozuki Oden fully appeared. He is a tall man. His face little weird, but also charming. His eyes are small and his chin is long.
- No one loves Oden. Especially in capital everyone hate him. But still no one touch him because of Sukiyaki (we will see him too).
- Most parts of this chapter will show us young Oden and he is really irritating man.
- End of chapter have a big cliffhanger.
Tipi çok kötü değil diyorlar. Karakteristik bir yüzü varmış. Kişilik olarak da Foxy gibi bir şeymiş.Sağ olasın.
Oden'i o kadar bekledik ama en azından tip olarak beklentileri karşılamayacak sanırım. Karakteriyle kendini çok sevdirecek gibi ama.
Bu adam büyük bir değişim falan mı geçiriyor acaba? Bu kadar kişinin hayran olma sebebini merak ediyorum.Tipi çok kötü değil diyorlar. Karakteristik bir yüzü varmış. Kişilik olarak da Foxy gibi bir şeymiş.
Bacakları kıllıydı. Okamalara genelde öyle çiziyor ya hani oradan bakarsak Oden öyle.Reddit'teki Dentaro, O-den (okama) ve kardeşi Denjiro teorisi tutacak muhtemelen ama çok barizmiş gibi geldi teoriyi okuyunca. Söylentilerde Oden'in görüntüsünde okama olduğuna dair bir şey var mı? @Smoker
Yapsa şöyle bir şey de yolumuza baksakAylardır bir siluet görüyoruz. Bakalım neyi saklıyormuş.