Nefret degil degil de fb'ler hic ilgimi çekmiyor özellikle serie'nin gidişatına hic bir etkisi olmayan ölmüş gitmiş karakter banane gecmişinden.Hocam daha Oden’i görmedik bile ne bu nefret
Nefret degil degil de fb'ler hic ilgimi çekmiyor özellikle serie'nin gidişatına hic bir etkisi olmayan ölmüş gitmiş karakter banane gecmişinden.Hocam daha Oden’i görmedik bile ne bu nefret
Öyle diyorlar.@Smoker bölümün tamamı oden flashbacki ile ilgili mi bilgin var.?
Oden ile alakası yok ya. Konularda onun mesajları ara, sürekli çöp bölüm diyor zaten. Bölümün içeriği önemli değil. Bi ara strike yapıyordu artık her bölümHocam daha Oden’i görmedik bile ne bu nefret
Cöp bölüme güzel demekten iydir kimseye yaranmak gibi niyetim yok ne düşünüyosam onu söylüyorum beğenmedim halde güzel olmayan bir şeye güzel demem.Oden ile alakası yok ya. Konularda onun mesajları ara, sürekli çöp bölüm diyor zaten. Bölümün içeriği önemli değil. Bi ara strike yapıyordu artık her bölüm
Gidipte daha önceden tanıdık veya benzer birisi çıkmasındaÇöpden çıksa da kurtulsak artık. Haftalardır şu gereksizin goygoyunu yaptırıyor bize mangaka. Yok sırtı göründü yok kıçı göründü yok şu yok bu...Bu ne lan?
O zaman ilginç olurdu elbette ama oldukça düşük bir ihtimal bence.Gidipte daha önceden tanıdık veya benzer birisi çıkmasında