Önce gerçekleşiyor. O yüzden 12 yıllık dilime dahil ettim.Beyazsakalın tümeni olması Rogerın ölümünden sonra mı gerçekleşiyor? Sanki Rogerın gemisine katılmadan önce Beyazsakalın gemisinde bulunmuş gibi konuşuluyordu.
Önce gerçekleşiyor. O yüzden 12 yıllık dilime dahil ettim.Beyazsakalın tümeni olması Rogerın ölümünden sonra mı gerçekleşiyor? Sanki Rogerın gemisine katılmadan önce Beyazsakalın gemisinde bulunmuş gibi konuşuluyordu.
Tamamdır, anladım şimdi mevzuyu. Böyle geri geri düşününce karışyor ara sıra.Önce gerçekleşiyor. O yüzden 12 yıllık dilime dahil ettim.
Amiraller gibi Japon yıldızlardan birine benziyor olabilir mi, var mı böyle bir bilgi?O zamanlar tek ideolojik sorunu kapılar değildir.
Flashback 39 yıl önceden başlıyor. Roger 26 sene önce öldü. Bir yıl öncesinde tayfasını dağıttı. 27 yıl yapar. Yani Oden'in önünde Kuri'yi adam etmesi, Toki ile evlenmesi ve Beyazbıyık Korsanları'nda tümen komutanı olması için önünde 12 senesi var. Bakalım Oda nasıl bağlayacak.
41 sene önceymiş. 14 sene oluyor o zaman.Pek bir şey farkeder mi bilmiyorum ama 39 sene değil 41 sene olacakmış o kısım ama
https://mobile.twitter.com/Eiichiro_Staff/status/1186130040389423104
Amiraller gibi Japon yıldızlardan birine benziyor olabilir mi, var mı böyle bir bilgi?
Aynen, 14 sene oluyor.41 sene önceymiş. 14 sene oluyor o zaman.
Benim de aklıma ilk o geldi.Küçük göz, uzun çene ve piç gülüşü bildiğin Kyoshiro yahu.