Sık tartıştığım üyelerdensin belki bir yanlışım olmuştur diye dilemek istedim.Benden ne için özür diledin?
Sık tartıştığım üyelerdensin belki bir yanlışım olmuştur diye dilemek istedim.Benden ne için özür diledin?
Sorun yok, bir daha amiral gömdüğünü görmeyim.Sık tartıştığım üyelerdensin belki bir yanlışım olmuştur diye dilemek istedim.
Banlı olduğum süre boyunca bazı konular üzerine uzun uzun düşündüm. Bu sayede şu zamana kadar yaptığım hataları daha iyi fark ettim. O yüzden şimdiye kadar size karşı yaptığım tüm yanlışlar için en içten özürlerimi sunuyorum. @FrostPale @Montana @Kuroro
Sorun yok, bir daha amiral gömdüğünü görmeyim.
Teşekkürler dostum, problem yok.Banlı olduğum süre boyunca bazı konular üzerine uzun uzun düşündüm. Bu sayede şu zamana kadar yaptığım hataları daha iyi fark ettim. O yüzden şimdiye kadar size karşı yaptığım tüm yanlışlar için en içten özürlerimi sunuyorum. @FrostPale @Montana @Kuroro
Bana özür dileyecek bir şey yapmadın ki. İşkillendik.Banlı olduğum süre boyunca bazı konular üzerine uzun uzun düşündüm. Bu sayede şu zamana kadar yaptığım hataları daha iyi fark ettim. O yüzden şimdiye kadar size karşı yaptığım tüm yanlışlar için en içten özürlerimi sunuyorum. @FrostPale @Montana @Kuroro
Oden'i dalga geçilsin diye en yakışıklı karakter anketine koymuştum. Özür onun içindi.Bana özür dileyecek bir şey yapmadın ki. İşkillendik.