Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Meksika açmazı gibi olmuş. Türkiye'deki üniversite iptal ediyor diplomayı. Bu mantığa göre Türkiye'de yaptığı tüm imzalı işler çöp değil mi?
Saçmalık orada ya zaten. Kendi üzerimden açıklayayım anlaşılması açısından. Ben yurtdışı doktora başvurumu yaparken Lisans ve yüksek lisans diplomalarımın noter tasdikli suretlerini gönderdim başvuru belgelerimle birlikte. Üniversite benden ilk-orta ve lise onaylarımın da belgelendirilmesini istedi. İlk ve ortaokulu aynı okul, lisede ise farklı bir liseye geçiş yaptığımdan bir de arşivlerinden aylarca evrak çıkarmalarını bekledim. İncelemeye alındığımda Ted'ten Alman Lisesi'ne geçişime takıldılar. Bu seferde Ted'ten Almanca dil eğitimi yeterlidir yazısı almak zorunda kaldım. Üstelik doktora üniversitemin eğitim dili İtalyanca ve İngilizce. Yani Almanca bilip bilmemem onları ilgilendiren bir durum değil ancak diplomalarımın geçerliliğini daha başta kurul inceliyor ki sonrasında problem yaşanmasın. Yani yaptıkları bir hata beni değil onları bağlıyor. Diploması iptal olan onlar oluyor yapacakları hatada.

Banlı olduğum süre boyunca bazı konular üzerine uzun uzun düşündüm. Bu sayede şu zamana kadar yaptığım hataları daha iyi fark ettim. O yüzden şimdiye kadar size karşı yaptığım tüm yanlışlar için en içten özürlerimi sunuyorum. @FrostPale @Montana @Kuroro

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık