Lise mezunu birinin akademik yeterliliği yok sayılacağı için iptali gerekiyor. Bu işler çok can yakar.Öğretim görevlisinin diploması iptal ise ders verdikleri öğrencilerin de diploması iptal midir?
Lise mezunu birinin akademik yeterliliği yok sayılacağı için iptali gerekiyor. Bu işler çok can yakar.Öğretim görevlisinin diploması iptal ise ders verdikleri öğrencilerin de diploması iptal midir?
Öğretim görevlisinin diploması iptal ise ders verdikleri öğrencilerin de diploması iptal midir?
Şunu üç ayda bir konuya atıyorlar ama tahminen üç ayda bir Law'ın planı da bozuluyor Luffy tarafından
hahahaha valla gördüm hoşuma gitti paylaştımŞunu üç ayda bir konuya atıyorlar ama tahminen üç ayda bir Law'ın planı da bozuluyor Luffy tarafından![]()
oha baktığı tüm vergi mükelleflerine inceleme gelmeli o zaman.Yeminli mali müşavir bile var iptal edilenler arasında.
Sıkıntı yok reis biz de gülüyoruz gördükçe.hahahaha valla gördüm hoşuma gitti paylaştımbilmiyodum
Bahsi geçen profesörün doktorası Sorbonne'dan. Yani Sorbonne önceki diplomalarını gerekli incelemeden geçirip yeterliliğini veriyor. Şunu hatırlatayım Sorbonne Üniversitesi akademik kurulu resmi bilirkişilerden oluşur ve sorgulanmaz. Benzer kurulları olan diğer üniversitelerden bazıları da Cambridge, Oxford, Cenevre, Bologna, Yale ve Princeton. Harvard'dan emin değilim.Yeminli mali müşavir bile var iptal edilenler arasında.
Bahsi geçen profesörün doktorası Sorbonne'dan. Yani Sorbonne önceki diplomalarını gerekli incelemeden geçirip yeterliliğini veriyor. Şunu hatırlatayım Sorbonne Üniversitesi akademik kurulu resmi bilirkişilerden oluşur ve sorgulanmaz. Benzer kurulları olan diğer üniversitelerden bazıları da Cambridge, Oxford, Cenevre, Bologna, Yale ve Princeton. Harvard'dan emin değilim.
İptal olan öğretim görevlisinin bizzat eğitim verdiği tahminen binlerce öğrencinin de iptal olmalı. Aralarında muhasebeci, yatırım uzmanı gibi kişiler de var ise bunların da sorumluğu olduğu mükelleflere inceleme yapılmalı.Meksika açmazı gibi olmuş. Türkiye'deki üniversite iptal ediyor diplomayı. Bu mantığa göre Türkiye'de yaptığı tüm imzalı işler çöp değil mi?