Düşünsene aslında geceleri uykumdan kalkıp müzik yapıyomuşum falan. Hesap da benimmiş, albüm de benimmişkader, menajerim diyip albümü şirketlere yollayın sonra paranın %75'ini talep et
Düşünsene aslında geceleri uykumdan kalkıp müzik yapıyomuşum falan. Hesap da benimmiş, albüm de benimmişkader, menajerim diyip albümü şirketlere yollayın sonra paranın %75'ini talep et
Bu yazından sonra eski fotolarıma baktım. Harbiden sorguladım hayatımı. 1 sene içerisinde bile resimlerimde çok fark var...Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Bu yazından sonra eski fotolarıma baktım. Harbiden sorguladım hayatımı. 1 sene içerisinde bile resimlerimde çok fark var...
Şeytan mıyım
Tüylerim ürperdi...Şunu da koymayı düşündüm
Warhammer gibi basit evrenleri bırakıp Team Fortress 2'nin zengin dünyasına atılması lazım artık.
açık sözlülük iyidir kırıldım, ağlıyorum ;'t özel olarak aramadım şarkıyı ya, bugün keşfedip hoşuma gittiği için paylaştımDürüst olmam gerekirse hiçbir duygu geçmedi
Ahenk yok...
Teşekkür ederim yine de
Senin için özel şarkı buldum, sen ise beni değersiz yerine koyup rastgele şarkı paylaşmışsın kırıldım, gücendim.açık sözlülük iyidir kırıldım, ağlıyorum ;'t özel olarak aramadım şarkıyı ya, bugün keşfedip hoşuma gittiği için paylaştım
Miti, müzik söyleyip yutup'a attın mı hiç ? Bunu yaptığını senden seziyorum çünkü.açık sözlülük iyidir kırıldım, ağlıyorum ;'t özel olarak aramadım şarkıyı ya, bugün keşfedip hoşuma gittiği için paylaştım