Yanlış yapmışsın. En verimli çizimDün 4 saat aralıksız çizim çalışması yapmıştım. Belki ondan olmuş olabilir.
Kamusari
Yanlış yapmışsın. En verimli çizimDün 4 saat aralıksız çizim çalışması yapmıştım. Belki ondan olmuş olabilir.
Yanlış yapmışsın. En verimli çizim
Kamusari
Kursa gidiyordum. Hoca önüme bir kaç şey koydu onlara bakarak çizmemi istedi. Sonra hatalarımı işaret ederek düzelttirdi.@Kenshiro ne çiziyon?
kaç gün oldu başlayalıKursa gidiyordum. Hoca önüme bir kaç şey koydu onlara bakarak çizmemi istedi. Sonra hatalarımı işaret ederek düzelttirdi.
1 gün. Daha henüz tamamen yazılıp yazılmama konusunda karar vermedim.kaç gün oldu başlayalı
Dalga mı geçiyon la?1 gün. Daha henüz tamamen yazılıp yazılmama konusunda karar vermedim.
Dümdüz çizmeyi öğrenmek için yav. Film çekerken story board, consept art ve kompozisyon gibi şeyleri çizebilmeyi bilmekte fayda var.Dalga mı geçiyon la?
ne amaçla giriyorsun, portre, manzara vs mi çizgi roman tarzı için mi
Türkiyede bunları yapan yönetmen var mı?Dümdüz çizmeyi öğrenmek için yav. Film çekerken story board, consept art ve kompozisyon gibi şeyleri çizebilmeyi bilmekte fayda var.
Valla bildiğim kadarı ile yok ama başkasına yaptıran yönetmenler vardır illa.Türkiyede bunları yapan yönetmen var mı?