Geceler iyi olmuyoİyi geceler Forumdaşlarım.
Geceler iyi olmuyoİyi geceler Forumdaşlarım.
Sanki gündüz iyi.Geceler iyi olmuyo
haklısın da gece daha fazla kırılganlaşıyorum. gecenin etkisi bende daha hissedilir oluyo. her ikisini görmediğimiz bir zaman ışınlansak güzel olurdu...Sanki gündüz iyi.
Ben bu saatlerde yazı yazıyorum. İçimi kağıtta olsa döküyorum. Hem bir şeylerde ilerlemiş gibi hissediyorum.haklısın da gece daha fazla kırılganlaşıyorum. gecenin etkisi bende daha hissedilir oluyo. her ikisini görmediğimiz bir zaman ışınlansak güzel olurdu...
Sen 6 ay en kuzeyde, 6 ay en güneyde yaşa en iyisi.haklısın da gece daha fazla kırılganlaşıyorum. gecenin etkisi bende daha hissedilir oluyo. her ikisini görmediğimiz bir zaman ışınlansak güzel olurdu...
iyi yapıyomuşsun, ilerlemesen bile gelişim hissine kapılman da iyidir gibi. ben de bugün sayori'nin (ddlc) dediklerini yapıp hislerimin saf hâlini şiire aktarmaya çalıştım. paylaşmamı ister misinBen bu saatlerde yazı yazıyorum. İçimi kağıtta olsa döküyorum. Hem bir şeylerde ilerlemiş gibi hissediyorum.
ben en iyisi tahtalıköye tek yönlü gidiş bileti alayımSen 6 ay en kuzeyde, 6 ay en güneyde yaşa en iyisi.
Çevremdeki arkadaşlarımın yazılarını okumayı çok seviyorum. Tabii okurumiyi yapıyomuşsun, ilerlemesen bile gelişim hissine kapılman da iyidir gibi. ben de şu an sayori'nin (ddlc) dediklerini yapıp bi şiir yazdım. okumak ister misin
Çevremdeki arkadaşlarımın yazılarını okumayı çok seviyorum. Tabii okurum
"Roronoa Zoro " bekledim çıkmadıNe yapacağım bilmiyorum
Sonumu öğrenmek istiyorum
Mutlu son istemek bir hata mı
nerede, nasıl olacağım
bu sonsuz karanlıkta
çaresizlik akıyor damarlarımda
çabalayacağım diyorum kendime
ne kadar çabalarsam çabalayayım
yine en başa dönüyor gibiyim
içimde beliren bir sıkıntı, bunalmışlık hissi
artık olmasın istiyorum