Bavs Bugün 15:17 #531 Keepr dedi ki: Ya bırak efendi çocukmuş tek başına kaç kişi dövmüşsün shjsjsjs Genişletmek için tıkla ... kaç kişi
Keepr dedi ki: Ya bırak efendi çocukmuş tek başına kaç kişi dövmüşsün shjsjsjs Genişletmek için tıkla ... kaç kişi
Keepr Bugün 17:00 #532 Bavs dedi ki: kaç kişi Genişletmek için tıkla ... Kuroashi no Sanji dedi ki: Okul çıkışında beni dövmek için toplanan 8 çocuğun hepsini dövdüm. Ayrıca kaldığım yurtta güç sıralamasında birinci olmak için hepsiyle kavga ettim ve oldum. Genişletmek için tıkla ... Bu mesaj abi.
Bavs dedi ki: kaç kişi Genişletmek için tıkla ... Kuroashi no Sanji dedi ki: Okul çıkışında beni dövmek için toplanan 8 çocuğun hepsini dövdüm. Ayrıca kaldığım yurtta güç sıralamasında birinci olmak için hepsiyle kavga ettim ve oldum. Genişletmek için tıkla ... Bu mesaj abi.
Bavs 53 dakika önce #533 Keepr dedi ki: Bu mesaj abi. Genişletmek için tıkla ... seni çok dolandırırlar
Euron Greyjoy 22 dakika önce #535 Her iş gününün sonunda ben.. Mcgill dedi ki: Belim ikiye ayrıldı galiba. Genişletmek için tıkla ...
Sesshomaru 12 dakika önce #536 Mcgill dedi ki: Belim ikiye ayrıldı galiba. Genişletmek için tıkla ... Sende bunu diyorsan biz ölmüşük...
Mcgill dedi ki: Belim ikiye ayrıldı galiba. Genişletmek için tıkla ... Sende bunu diyorsan biz ölmüşük...