Roronoa Zoro allahtır, bizler ise onun kullarıyız (peygamberi bile değiliz)"Roronoa Zoro " bekledim çıkmadı
Roronoa Zoro allahtır, bizler ise onun kullarıyız (peygamberi bile değiliz)"Roronoa Zoro " bekledim çıkmadı
Bu da benimkisi. Bende depresiflik var, mizah var, neşe var. Karmaşık. Moduma göreNe yapacağım bilmiyorum
Sonumu öğrenmek istiyorum
Mutlu son istemek bir hata mı
nerede, nasıl olacağım
bu sonsuz karanlıkta
çaresizlik akıyor damarlarımda
çabalayacağım diyorum kendime
ne kadar çabalarsam çabalayayım
yine en başa dönüyor gibiyim
içimde beliren bir sıkıntı, bunalmışlık hissi
artık olmasın istiyorum
yoruldum artık
içimden yardım çığlıkları yükseliyor
kalbim hızlı hızlı çarpıyor
bir çözüm arayışı için
mizah ve neşe hiç sahip olabildiğim şeyler olmadı. bunlar varsa iyi bir denge kurmuş olmaz mısınBu da benimkisi. Bende depresiflik var, mizah var, neşe var. Karmaşık. Moduma göre
Her şey gelip geçicidir. Üzülüyorsa herkes üzülüyor, seviniyorsa herkes seviniyor. Önemli olan anını doğru değerlendirmek. Örneğin son zamanlarda kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Bunun için ilk başta alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum. Hatta üzerine düşmek istediğim konularda yazı yazmak istiyorum. Asla değiştiremeyeceğim konuların üzerine belli bir olgunluğa gelene kadar düşünüp rafa kaldırıyorum. Bir sürü yaptığım şey var. Ancak sürekli mutsuz olmak; insan yaşamına hakaret olduğunu düşünüyorum. Mutsuz olmak kadar mutlu olmak da var. Tabii emek harcaman lazım. Bu arada ne haddime. Size karşı değil de farazi yazdım.mizah ve neşe hiç sahip olabildiğim şeyler olmadı. bunlar varsa iyi bir denge kurmuş olmaz mısın
alındım ve üzüldüm ;'t ciddi değilim bunu söylerken başarısız olacak olsan bile bi şeyleri denemek/deneyebilmek mantıklı gibi. mutsuzluktan mutluluk duyan insanlar da insan yaşamına hakaret etmiş sayılır mıHer şey gelip geçicidir. Üzülüyorsa herkes üzülüyor, seviniyorsa herkes seviniyor. Önemli olan anını doğru değerlendirmek. Örneğin son zamanlarda kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Bunun için ilk başta alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum. Hatta üzerine düşmek istediğim konularda yazı yazmak istiyorum. Asla değiştiremeyeceğim konuların üzerine belli bir olgunluğa gelene kadar düşünüp rafa kaldırıyorum. Bir sürü yaptığım şey var. Ancak sürekli mutsuz olmak; insan yaşamına hakaret olduğunu düşünüyorum. Mutsuz olmak kadar mutlu olmak da var. Tabii emek harcaman lazım. Bu arada ne haddime. Size karşı değil de farazi yazdım.
Nasıl baktığına bağlıdır. Aslında çok geniş bir felsefeye çıkar. Çünkü böyle bir bakış açının pratikteki yorumu nedir ? Bu düşünsel ve fiziksel eylemlerinin sonucunda amacına hizmet edebildi mi ? gibi bir sürü sorulardan ele alabiliriz. Örneğin; mutsuzluktan mutluluk duyan kişi; kıskançlık olgusuyla da, tecrübe edinme olgusuyla da, başa çıkma olgusuyla da karşımıza çıkabilir. Bir nevi boşluğu doldurma diyebiliriz. Mutsuzluktan mutluluk duyuyorsa bu kişi; ilk başta olgusunu yalanlar üzerine kurmamalı. Eğer kurarsa yeni yalanlar kurmak zorunda kalacaktır. Tabii doğru bildiği de yalan çıkma olasılığını da düşünmeli.alındım ve üzüldüm ;'t ciddi değilim bunu söylerken başarısız olacak olsan bile bi şeyleri denemek/deneyebilmek mantıklı gibi. mutsuzluktan mutluluk duyan insanlar da insan yaşamına hakaret etmiş sayılır mı
İstediği kadar uzun sürsün. Myers-Briggs bazındaki bir testin, çok bir değeri yok.Kişilik testleri genellikle çok kısa ve zayıf. Güvenilirliği düşük.
Michael Caloz var mesela, o baya uzun sürüyor ve çok kapsamlı.
Mutsuzluktan mutlu olan insanlar gerçekten varlar. Bu melankolik duygudurumunu, konfor alanları hâline getirmiş oluyorlar. Diğer negatif olgularla hangi noktada bağdaştırdığını anlayamadım ama. Kendini daha iyi ifade eder misin?Nasıl baktığına bağlıdır. Aslında çok geniş bir felsefeye çıkar. Çünkü böyle bir bakış açının pratikteki yorumu nedir ? Bu düşünsel ve fiziksel eylemlerinin sonucunda amacına hizmet edebildi mi ? gibi bir sürü sorulardan ele alabiliriz. Örneğin; mutsuzluktan mutluluk duyan kişi; kıskançlık olgusuyla da, tecrübe edinme olgusuyla da, başa çıkma olgusuyla da karşımıza çıkabilir. Bir nevi boşluğu doldurma diyebiliriz. Mutsuzluktan mutluluk duyuyorsa bu kişi ilk başta olgusunu yalanlar üzerine kurmamalı. Eğer kurarsa yeni yalanlar kurmak zorunda kalacaktır. Tabii doğru bildiği de yalan çıkma olasılığını da düşünmeli.