Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keko için attığın video'yu gpt4o izledikten sonra attığını düşündüm. Millet zaten o tarz yorumlar yaparken Sam, Her filmine gönderi yapınca sana haber edeyim dedim.
sam yazık bi adam ya. mira da mesela meh bi karı. bu adamın tek işi şirketi kar amacı güden bi platforma çevirmek ve onun pazarlamasını da çok iyi yapıyorlar. zaten videoyu izlemeden ne hakkında olduğu anlaşılıyor, daha gpt2 zamanı konuşulan şeyler. ilya dışında şu kadroda ateşle oynadıklarını düşünen yok, hepsi finansal olarak tüm girişimleri paraya dönüştürme derdinde.

film ve konu bağlamına gelince bu konseptler antik, ruh eşine kadar gider ki buradaki ruh bi insan bile değildi eskiden. eksilmeyen erkek popülasyonlarını oyalamak için araçlar lazım. ya savaşarak ölecekler yada zevk sarhoşu olarak. belki sahteliğini yadırgayacaklar olacaktır ama kabullenmeleri çok çabuk olacak. ilgi görmüş herhangi bi erkeğin karşıdakinin dişi olup olmadığını önemseyeceğini sanmam.
 
hatta ss i bulunca fark ettim ki harbiden insanlar yapay zeka ile ilişkide olmaya da alışacaklar gibi. yapay açık ilişki :d
 
Keko için attığın video'yu gpt4o izledikten sonra attığını düşündüm. Millet zaten o tarz yorumlar yaparken Sam, Her filmine gönderi yapınca sana haber edeyim dedim.
bak kimisi bu açıklamadan sonra duolingo hisseleri düşüyor diye ilişkilendirme yapmış. geçen crocoboy da insanlar dil öğrenmeye ihtiyaç duymaz zaten demişti. neyse duolingo da baya yapay zeka ile öğretme işine de girmişti bi süredir. fakat yanlış yaptıkları şey paralı özellik olarak sunmaları demek ki. çünkü çoğu kişi böyle bişey olduğunu bile bilmiyordu. yapay zeka seni bi durumun içine atıyor, mesela markettesin diyaloğa giriyorsun, gerekirse yönlendiriyorsun vs. ama olmadı, insanlar bedava ürüne alıştılar, bedavaya alışırsan tekelleşme kaçınılmaz
 
ve büyük ihtimalle zamanla öğretmenden daha iyi öğretecek, çünkü öğretmenlerin deneyim kazanması ile bi anda milyonlarca öğrenciyi eğiterek deneyim kazanan bi yapay zeka farklı. tabi yazılımsal buglar da giderilecektir. sorun bu işin zanaat kısmında. o da artık başka zaman konuşulur :d peki şimdi madem elimizde bi agi olacak, insanlar sadece kas gücüne mi dönüşecek? bi süre sonra kas gücü de gerekmeyecek droidler de yolda. peki her şeyi düşünüp yapan makineler yükseldiğinde, bize ne öğretecekler?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık