tam neyi sorduğunu anlamadım ama gpt4o izlemedim ama her izledimİzledin mi o filmi bilmem.
tam neyi sorduğunu anlamadım ama gpt4o izlemedim ama her izledimİzledin mi o filmi bilmem.
Keko için attığın video'yu gpt4o izledikten sonra attığını düşündüm. Millet zaten o tarz yorumlar yaparken Sam, Her filmine gönderi yapınca sana haber edeyim dedim.tam neyi sorduğunu anlamadım ama gpt4o izlemedim ama her izledim
sam yazık bi adam ya. mira da mesela meh bi karı. bu adamın tek işi şirketi kar amacı güden bi platforma çevirmek ve onun pazarlamasını da çok iyi yapıyorlar. zaten videoyu izlemeden ne hakkında olduğu anlaşılıyor, daha gpt2 zamanı konuşulan şeyler. ilya dışında şu kadroda ateşle oynadıklarını düşünen yok, hepsi finansal olarak tüm girişimleri paraya dönüştürme derdinde.Keko için attığın video'yu gpt4o izledikten sonra attığını düşündüm. Millet zaten o tarz yorumlar yaparken Sam, Her filmine gönderi yapınca sana haber edeyim dedim.
bak kimisi bu açıklamadan sonra duolingo hisseleri düşüyor diye ilişkilendirme yapmış. geçen crocoboy da insanlar dil öğrenmeye ihtiyaç duymaz zaten demişti. neyse duolingo da baya yapay zeka ile öğretme işine de girmişti bi süredir. fakat yanlış yaptıkları şey paralı özellik olarak sunmaları demek ki. çünkü çoğu kişi böyle bişey olduğunu bile bilmiyordu. yapay zeka seni bi durumun içine atıyor, mesela markettesin diyaloğa giriyorsun, gerekirse yönlendiriyorsun vs. ama olmadı, insanlar bedava ürüne alıştılar, bedavaya alışırsan tekelleşme kaçınılmazKeko için attığın video'yu gpt4o izledikten sonra attığını düşündüm. Millet zaten o tarz yorumlar yaparken Sam, Her filmine gönderi yapınca sana haber edeyim dedim.
ve büyük ihtimalle zamanla öğretmenden daha iyi öğretecek, çünkü öğretmenlerin deneyim kazanması ile bi anda milyonlarca öğrenciyi eğiterek deneyim kazanan bi yapay zeka farklı. tabi yazılımsal buglar da giderilecektir. sorun bu işin zanaat kısmında. o da artık başka zaman konuşulur :d peki şimdi madem elimizde bi agi olacak, insanlar sadece kas gücüne mi dönüşecek? bi süre sonra kas gücü de gerekmeyecek droidler de yolda. peki her şeyi düşünüp yapan makineler yükseldiğinde, bize ne öğretecekler?
Scarlett Johansson'un sesi bu. Ergenliği tam zamanında arkada bıraktık.