Hayal mi bilmiyorum ama güzel meslek bu seviyorum 🫡Bizim @Alkyn de kabin memuru. Adam hayalimi yaşıyor.
Japonya'ya gitmeme olanak sağlıyor
Hayal mi bilmiyorum ama güzel meslek bu seviyorum 🫡Bizim @Alkyn de kabin memuru. Adam hayalimi yaşıyor.
İzledim güzel bölümdüGintama animesiyle crossover yapmıştı. İzledin mi ?
cok değişken ama arkadaşından fazla . yetiyor yetmesine ama çok kazanıyorum denecek rakamlar değil istanbul’da.Şuan kaç kazanıyorsun sorması ayıp? Merak ettim. 60 fena değil bence. 45 civarı alan tanıdığım var bekar ve gayet rahat yaşıyor. Evli ve çocuklu değilsen 45k şuan yeter de artar. Ki bahsettiğim adam çok sigara içen birisi.
İyi bir ilçede orta halli bir ev 20k, kalanla anca geçinilir. Ben kötü bir ilçe ve orta halli bir evde kalıyorum rahat geçiriyorum. Kişiye kalmış biraz.Şuan kaç kazanıyorsun sorması ayıp? Merak ettim. 60 fena değil bence. 45 civarı alan tanıdığım var bekar ve gayet rahat yaşıyor. Evli ve çocuklu değilsen 45k şuan yeter de artar. Ki bahsettiğim adam çok sigara içen birisi.
Alkol kullanıyor musun? Alkol çok pahalı onunla da alakalı olabilir. Bahsettiğim arkadaş alkol kullanmıyor. Neyse dediğin gibi İstanbul pahalı şehir. Yine de sen de iyi kazanıyormuşsun :Scok değişken ama arkadaşından fazla . yetiyor yetmesine ama çok kazanıyorum denecek rakamlar değil istanbul’da.
alkol yok sigara yok gf yokAlkol kullanıyor musun? Alkol çok pahalı onunla da alakalı olabilir. Bahsettiğim arkadaş alkol kullanmıyor. Neyse dediğin gibi İstanbul pahalı şehir. Yine de sen de iyi kazanıyormuşsun :S
Bursa'nın kötü semtlerinde bile kiralar 15K oldu. Asgari ücretle geçinenin hayatı bitmiş harbi.İyi bir ilçede orta halli bir ev 20k, kalanla anca geçinilir. Ben kötü bir ilçe ve orta halli bir evde kalıyorum rahat geçiriyorum. Kişiye kalmış biraz.
E kardeşim giderin de az nere gidiyo o kadar para la xdalkol yok sigara yok gf yok
tek başına yaşıyorsun diyelimE kardeşim giderin de az nere gidiyo o kadar para la xd
evetSen Bursa'lı mıydın ya ? :d