Mw her masada var, tamam ajan olarak var reis ama var mı var @Millennium WizardSen kendini insan yerine koymuyor musun? MW istedi bir ara ona yaptım Dragoncu mu yaptın şimdi adamı Çok zalimsin carpe.
Mw her masada var, tamam ajan olarak var reis ama var mı var @Millennium WizardSen kendini insan yerine koymuyor musun? MW istedi bir ara ona yaptım Dragoncu mu yaptın şimdi adamı Çok zalimsin carpe.
En büyük ajan Carpediemdir.Belgeleri var.Mw her masada var, tamam ajan olarak var reis ama var mı var @Millennium Wizard
Eyvallah. Başlangıç paketlerimiz çok yorucu.. yanında Beşiktaş da varKaradenizli olmasının yanı sıra hurdacı ve devrimci fanı olarak hayatta biraz dezavantajlı diyebiliriz.Arkasındayız,severiz.
Bende eskiden Beşiktaşlıydım da futbolla bir alakam yok neyse ki...Eyvallah. Başlangıç paketlerimiz çok yorucu.. yanında Beşiktaş da var
Gözüm dalmış kardeş, nedir yaniEn büyük ajan Carpediemdir.Belgeleri var.
Yeni yıl yeni nick Naptın sınava girecektin yeniden değil mi?@Mori Buntarou La Phscyho sen misin ben de bu eleman kim diyorum yaaovv...
Üniyi iptal etmedim ama Çarşambada, Gazetecilik okumak pek istemiyorum ya :S denicem şansımı bakalımYeni yıl yeni nick Naptın sınava girecektin yeniden değil mi?