Kelle almaya geldim diyorsun.
Kelle almaya gelmedim hacılar devrim yapmaya geldim.Forumda ki kutsal fanlığını bitirmek için geldim xdAdam bu foruma kelleyi koyup geldi bu günlere
İlk önce dragonculardan başla. Kutsuz öküzlere bu kadar hizmeti amiraller yapmadı. En son ginny ve kumaya sövdüler. İva ve ina da cabası.Kelle almaya gelmedim hacılar devrim yapmaya geldim.Forumda ki kutsal fanlığını bitirmek için geldim xd
Lan uyarı yazsana çay falan içerken açmayın diyeAkainu’un ofisinin kapısında ki tabela
İlk önce dragonculardan başla. Kutsuz öküzlere bu kadar hizmeti AMİRALLERyapmadı. En son ginny ve kumaya sövdüler. İva ve ina da cabası.
Dün akşamdan beri atmak için hesabımın açılmasını bekliyordum hiç düşünmedim onuLan uyarı yazsana çay falan içerken açmayın diye
Sövdüler dediğin 1 kişi ve sövmeyip kendi tanımlamasıyla "aptal" dedi. Ayrıca şucu bucu lobici değilim dedi sen devrimci lobiye iteledin adamı. Sen ne günah işledin de böyle iftiracı oldun carpeİlk önce dragonculardan başla. Kutsuz öküzlere bu kadar hizmeti amiraller yapmadı. En son ginny ve kumaya sövdüler. İva ve ina da cabası.
Diğer Luke "Bana caps yap 61siz" diye dolanırken ve müşterek mesailere dalıp aynı günahlara iştirak ederken şimdi adamı meçhul biri yerine koyup tanımam, etmem ayakları çekmen seni kurtarmaz hamsisine bandığımSövdüler dediğin 1 kişi ve sövmeyip kendi tanımlamasıyla "aptal" dedi. Ayrıca şucu bucu lobici değilim dedi sen devrimci lobiye iteledin adamı. Sen ne günah işledin de böyle iftiracı oldun carpe