Ya sanki kır gerillası hıyar.
Ya sanki kır gerillası hıyar.
Umarım istediğin gibi gider işler, ben de bu sene giriyorum zor olucak.Üniyi iptal etmedim ama Çarşambada, Gazetecilik okumak pek istemiyorum ya :S denicem şansımı bakalım
Kır gerillası ne reis, kır düğünü gibi.Ya sanki kır gerillası hıyar.
Başarılar dostum halledersin.Umarım istediğin gibi gider işler, ben de bu sene giriyorum zor olucak.
Valla çok güldüm herife yorumlara verdiği yanıtlar daha komik :dYa sanki kır gerillası hıyar.
Daha çok Türk Maocuların kullandığı bir tabir:d Direniş için dağlar yerine ovaları, kırları kullanan bireyleri ifade ediyor genel olarakKır gerillası ne reis, kır düğünü gibi.
Sabah düştü benim de önüme tüwidi:dBaşarılar dostum halledersin.
Valla çok güldüm herife yorumlara verdiği yanıtlar daha komik :d
Meybıliyn Nivyork yok ya ne ojesi.
Sen takıyorsun galiba?Kusura bakma devrimci olmaya uygun değilsindjhdhdhdhdhellYa sanki kır gerillası hıyar.
Küpe, piercing vs bir şey takmıyorum la.Sen takıyorsun galiba?Kusura bakma devrimci olmaya uygun değilsindjhdhdhdhdhell
Not:Oje harbiden itici duruyor erkekte bu arada.
Orayı hiç özlemedim ki. Ailemi arkadaşlarımı özlüyorum ama ülkeye karşı en ufak özlemim yok. Niye üniyi okudum diyorum hatta 18de gelsem çok daha farklı olacaktı.İzmirde Barbiye gidelim dedi. Danimarkaya gitti... Yakışmadı
Şaka bir yana kendini kurtardın, burayı ilk gittiğin zamanlardaki gibi özlüyor musun?
Bozkır demişlerdir sen yanlış anlamışsındırDaha çok Türk Maocuların kullandığı bir tabir:d Direniş için dağlar yerine ovaları, kırları kullanan bireyleri ifade ediyor genel olarak