Sabahtan beri giremedim siteye mihawk bi girdi hesaba bende girdim acaba benim epostada mı sıkıntı mı var?
Ben de Vintage. Ayık gezmem!"Benim adım zecx. 20 yaşındayım. Konumum tam olarak bilinmiyor ve ben evli değilim. Genelde çok gezerim ve her gün en geç saat 20.00’de eve geliyorum. Sigara ve içki içmem. Saat 00:30’ta yataktayım ve ne olursa olsun sekiz saat uyuduğumdan emin olurum ve uyumakta zorluk çekmem. Tıpkı bir bebek gibi sabahları yorgunluk ve stres olmadan uyanırım. Son kontrolde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Çok sakin bir hayat yaşamak isteyen bir insan olduğumu açıklamaya çalışıyorum. Kazanmak, kaybetmek gibi geceleri uykumu kaçıracak düşmanlarla uğraşmamaya özen gösteriyorum. Ben toplumla böyle başa çıkıyorum ve bana mutluluğu getiren şeyin bu olduğunu biliyorum. Yine de, eğer savaşacak olsaydım, kimseye kaybetmezdim."
Benim niye haberim yok bundan tarikat mı kurdun olum 3 kişiyle.DGM lobisinden.
Hei Long ihtiyar olum yüzyıl önce okumuş, mistress ile takılıyodunuz siz arada gandalf ı görüyordum. TS sonrası çizimlerini pek sevmiyorum ben ama bakıyorum ne olmuş diye.
inan benim bile haberim olmuyor şu lobi işlerinde itirazım yok tabii orası ayrı ...Benim niye haberim yok bundan tarikat mı kurdun olum 3 kişiyle.
TS sonrası ne zaman oldu la.Hei Long ihtiyar olum yüzyıl önce okumuş, mistress ile takılıyodunuz siz arada gandalf ı görüyordum. TS sonrası çizimlerini pek sevmiyorum ben ama bakıyorum ne olmuş diye.
dikkat etmedim ama bence çizimler her seferinde daha da gelişiyorHei Long ihtiyar olum yüzyıl önce okumuş, mistress ile takılıyodunuz siz arada gandalf ı görüyordum. TS sonrası çizimlerini pek sevmiyorum ben ama bakıyorum ne olmuş diye.
Kendine olan özenin ve programının hoş. Açıklaman gayet doyurucu. Tanıştığıma memnun oldum Zecx."Benim adım zecx. 20 yaşındayım. Konumum tam olarak bilinmiyor ve ben evli değilim. Genelde çok gezerim ve her gün en geç saat 20.00’de eve geliyorum. Sigara ve içki içmem. Saat 00:30’ta yataktayım ve ne olursa olsun sekiz saat uyuduğumdan emin olurum ve uyumakta zorluk çekmem. Tıpkı bir bebek gibi sabahları yorgunluk ve stres olmadan uyanırım. Son kontrolde herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Çok sakin bir hayat yaşamak isteyen bir insan olduğumu açıklamaya çalışıyorum. Kazanmak, kaybetmek gibi geceleri uykumu kaçıracak düşmanlarla uğraşmamaya özen gösteriyorum. Ben toplumla böyle başa çıkıyorum ve bana mutluluğu getiren şeyin bu olduğunu biliyorum. Yine de, eğer savaşacak olsaydım, kimseye kaybetmezdim."