@Mihawk başladı yine...Kardeşim ne bu karadeniz nefreti? @Sir Crocodile mangalı yememişsin hiç sanırım sdkjfhjfasd
Geçen gün patates haşlaması anlatıyordu bana, patatesçi adama mangal mı yapılır?
@Mihawk başladı yine...Kardeşim ne bu karadeniz nefreti? @Sir Crocodile mangalı yememişsin hiç sanırım sdkjfhjfasd
Kardeşim ne bu karadeniz nefreti? @Sir Crocodile mangalı yememişsin hiç sanırım sdkjfhjfasd
@Mihawk başladı yine...
Geçen gün patates haşlaması anlatıyordu bana, patatesçi adama mangal mı yapılır?
Geldin de yapmadık sanki, sende anca laf. :SCroco kolpacı çıktı, 10 yıldır mangal sözü veriyor.
Başladın yine anewliz hikâyelerine...Benim hazırladığım patates haşlaması sizin mutfağı tokatlar.
Karadenizi en sona değil en sonun sonuna koymak lazım hem insanını sevmem hem de yemeklerini.Ekşi'de Türkiye'nin en güzel mutfağını konuşuyorlar. Güneydoğunun eline su döken çıkmaz. Son sıraya da Karadeniz mutfağını yazıyorum.
Geldin de yapmadık sanki, sende anca laf. :S
İlk önce geleceksin sonra yapmazsak kolpacı diyeceksin, o zamana kadar en büyük kolpacı sensin.
Başladın yine anewliz hikâyelerine...
Bir de hamsi xDGit yoğurda mısır ekmeği ban yorma beni. :d
Bir de hamsi xD
Senin kuru patatesten 1000 kat lezzetlidir.Git yoğurda mısır ekmeği ban yorma beni. :d
Senin kuru patatesten 1000 kat lezzetlidir.