İlk saldırıdan sonra bıraktı sandım dönüp aşağı çekti adamı. Help help diyerek gitti, yazık olmuş. Komple yüzmeye kapatılmalı o alanlar.Videoyu izledimde adam bildiğin paket olmuş
İlk saldırıdan sonra bıraktı sandım dönüp aşağı çekti adamı. Help help diyerek gitti, yazık olmuş. Komple yüzmeye kapatılmalı o alanlar.Videoyu izledimde adam bildiğin paket olmuş
Şimdi o köpek balığını bulup öldürmeye çalışacaklar. Uzun iş.Elinde silah olarak kullanılacak bir şey yoksa yapabileceğin bir bok yok göremiyorsun aşağıda ne var hareket kabiliyetin çok kısıtlı ve saldıran şey 4 5 metrelik bir yaratık. Kabus gibi ölüm ölümün bile hayırlısı olsun.
Anlamadımyüzlük olmuş böyle
Midesini açmadan anlayamazlar bir de o mu değil mi diyeŞimdi o köpek balığını bulup öldürmeye çalışacaklar. Uzun iş.
Buldular bile hatta dövüyorlardı sahildeŞimdi o köpek balığını bulup öldürmeye çalışacaklar. Uzun iş.
Yüzdelik olmamış yüzlük olmusAnlamadım
Sen de benim istedim avatarı yaparsan olurSmoker Fotosuna bir edit yapsana birşey deneyeceğiz
Arap turistlerin dolu olduğu bir alandayım. Neden bu kadar kalabalık diyordum@kekomancer Şampiyonlar ligi yarın. Yenibosna , bahçelievler, bakırköy, Atakent, Manchester City ve Inter formalı insanlarla dolu. İstanbul'u ilk defa bu kadar heyecanlı görüyorum. Tabii tamamı turist.