Köpekbalığı saldırısına uğrayıp ölen adamın videosunu gördünüz mü? Kanım çekildi adamın çaresizliğine
Bir sabah uyanacak, foruma günaydın yazmaya girecek ve şaşırıp "O ne!" diyecek. Herkes Senin yüzünü montajladığın Lalo'yu avatar yapmış.Ben dünden beridir uğraşıyorum onunla. Kendisi hep üyeleri trollüyordu biraz da biz trollüyelim dedim
Kamerunlu. Dün bir uğradı bana. Kamera mı taktırdın la kapıma?Senin Ugandalı arkadaşın ne yapıyor?
@carpe d. em Ney sesi falan
Anlık @Lalo nun tepkisiBir sabah uyanacak, foruma günaydın yazmaya girecek ve şaşırıp "O ne!" diyecek. Herkes Senin yüzünü montajladığın Lalo'yu avatar yapmış.
Bu tiplere ayar veren şerefli gurbetçilerin videolara sarmıştım bir ara.Herkesin her konuda fikir sahibi olması beni bitiriyor. Neymiş efem Avrupa'da asgari ücret 1800 euro bunun 1500ü filan zaten kiraya gidiyormuş. Almanya Münih'te oturan arkadaşı aradım adamın yanında 3+1 eve 900 Euro ödüyorlarmış ahahahahah çocuk normal garsonluk yapıyor maaşı 2200 Euro filan...
Büzüğü yememiş gelmiş zamanında abi tr'ye vasıfsız. En çokta bunlara sinir oluyorum.Bu tiplere ayar veren şerefli gurbetçilerin videolara sarmıştım bir ara.
Rus turistli olanı diyorsun demi. İzledim şimdi.Valla çok korkunç bir şey ya. Ben iyi yüzmeme rağmen nerde hangi denizden olursam olayım asla sahilin 15-20 metre ötesine falan geçmem. Ne olur ne olmaz diyeKöpekbalığı saldırısına uğrayıp ölen adamın videosunu gördünüz mü? Kanım çekildi adamın çaresizliğine