Chibi şeytanın soyadı neydi lan yumuşakyastık gibi bir şeydi galiba psikolojim düzelsin diye kendime unutturmuşum herhalde.@Yamato biraz önce "palavahdet" diye bir soyismi gördüm hemen aklıma sen geldin
@Tiksav Lee
O değil de millet Luffy'nin KK olacağım sloganına takılmış 1000 bölümdür söylüyorsun anladık falan diye. Lan manyaklara bak ya. KK yolundaki en büyük düşmanları karşısında duruyor. Bunu onlara demeyecek de kime diyecek kafanız mı güzel sizin aksljakdlsfjadkls
Şaka şaka kuzenim yazsa böyle yazardı demek için yazdım. Lütfü işin b.kunu çıkarmış her zaman olduğu gibi :S
20 tl gitti bile. :/Günüydün
Chibi şeytanın soyadı neydi lan yumuşakyastık gibi bir şeydi galiba psikolojim düzelsin diye kendime unutturmuşum herhalde.
Yumuşak yastık hafif kalır shdhhdChibi şeytanın soyadı neydi lan yumuşakyastık gibi bir şeydi galiba psikolojim düzelsin diye kendime unutturmuşum herhalde.
Sinirlense ne olur la sümkürsem komaya girer. Ama toplum sağlığı için onda saklı kalsın sizler de unutun zamanla.
Her yerden silmeye çalışıyor garibim söyleyipte sinirlendirmeyelim.
Biliyorum biliyorum da işte çok şükür ki dilimin ucuna kadar gelip orada kalıyor, hatırlayamıyorum.Yumuşak yastık hafif kalır shdhhd
üstad uzumaki khan'a çarpı atacak alan bulamamışsın, hiç yakıştıramadım sanaSinirlense ne olur la sümkürsem komaya girer. Ama toplum sağlığı için onda saklı kalsın sizler de unutun zamanla.
Biliyorum biliyorum da işte çok şükür ki dilimin ucuna kadar gelip orada kalıyor, hatırlayamıyorum.
Sen uzumaki khan seviyordun değil mi?üstad uzumaki khan'a çarpı atacak alan bulamamışsın, hiç yakıştıramadım sana