Üye silindi 7459
o aygırı yüzünden 3 ay ban yedim ben bu forumda şfaksldfşkasfalksş yani evet seviyorumSen uzumaki khan seviyordun değil mi?
o aygırı yüzünden 3 ay ban yedim ben bu forumda şfaksldfşkasfalksş yani evet seviyorumSen uzumaki khan seviyordun değil mi?
O 3 aylık mıydı ya .o aygırı yüzünden 3 ay ban yedim ben bu forumda şfaksldfşkasfalksş yani evet seviyorum
Unutulacak gibi değil kiSinirlense ne olur la sümkürsem komaya girer. Ama toplum sağlığı için onda saklı kalsın sizler de unutun zamanla.
Ben bu samimiyetsiz aygırı herhangi bir yutup videosunda dahi görmüyordum aylardır neden hatırlattın ki mc yersiz :/ Şu mal yüzünden banlanman senin banlarının zirve noktası olabilir bu arada.üstad uzumaki khan'a çarpı atacak alan bulamamışsın, hiç yakıştıramadım sana
Sol alttaki kim peki?Ben bu samimiyetsiz aygırı herhangi bir yutup videosunda dahi görmüyordum aylardır neden hatırlattın ki mc yersiz :/ Şu mal yüzünden banlanman senin banlarının zirve noktası olabilir bu arada.
Zirvede bıraktım zaten. Ondan sonra bir daha ban yemedim.Ben bu samimiyetsiz aygırı herhangi bir yutup videosunda dahi görmüyordum aylardır neden hatırlattın ki mc yersiz :/ Şu mal yüzünden banlanman senin banlarının zirve noktası olabilir bu arada.
Geri dönüşüme atsan gene aynı şekilde çıkacak çapta bir çöp.Sol alttaki kim peki?
Hızlı yaşa genç öl senin motton bu. Brüt iki buçuk, net bir yıllık forum kariyerin ve var bu süreçte yaşamadığın aksiyon yok anasını satayım.Zirvede bıraktım zaten. Ondan sonra bir daha ban yemedim.
Gerçi yedim Judge'a küfrettiydim geçen, 2 hafta mapusta yapmıştım.
Özlemişim ban yiyince ekranda gözüken yazıyı, görünce böyle bi nostalji yaşadım.
@Yamato biraz önce "palavahdet" diye bir soyismi gördüm hemen aklıma sen geldin
Chibi şeytanın soyadı neydi lan yumuşakyastık gibi bir şeydi galiba psikolojim düzelsin diye kendime unutturmuşum herhalde.
soyadımı bu kadar kıskandığınızı bilmiyordum o efsaneyi unutmana da ayrıca üzüldüm datteciğimSinirlense ne olur la sümkürsem komaya girer. Ama toplum sağlığı için onda saklı kalsın sizler de unutun zamanla.
Biliyorum biliyorum da işte çok şükür ki dilimin ucuna kadar gelip orada kalıyor, hatırlayamıyorum.