Kata gömmelik konu mu lazım . Çoğunluk Fuji'ye verip geçecek işte.Aynen öyle,tartışmak keyifli olacaktır.
Kata gömmelik konu mu lazım . Çoğunluk Fuji'ye verip geçecek işte.Aynen öyle,tartışmak keyifli olacaktır.
Bazı necip korsanfan üyeleri hepimizi şaşırtabilir,hiç belli olmazKata gömmelik konu mu lazım . Çoğunluk Fuji'ye verip geçecek işte.
Aynen haklısın.Ne saçmalamışım? Senin söylediklerine cevap vermişim, senin sözlerine cevap vererek mi saçmalamış oluyorum? Gerek yokmuş. Yazdığın şeyin farkında değilsin. Yazık yani, bir şey diyemiyorum hakikaten. Nereye gidiyoruz diye sormuşsun da, sen nereye gitmişsin, ilk önce onun farkında ol.
Bugün öyle yazdım ama ben sigara içmiyorum içenler düşünsün
Marcoyu gömen insanların Marco, King ve Queenden ayrı ligde dediği zamanları tespit etmek eğlenceli oluyor hehehe
Senin yüzünden ben de takıldım şimdi oraya. İlk dikkatimi çeken de şey oldu. @RedTeroR nedense son derece ciddi ve biraz da aksi yorumlar atmış hep xDMarcoyu gömen insanların Marco, King ve Queenden ayrı ligde dediği zamanları tespit etmek eğlenceli oluyor hehehe
Bir de RedRockNoMercy günleri sarıyordu yaaa.. bize şöyle gaz bölüm lazım.