Maksat sohbet olsun, dedim.@Spy007 @pilavüstükuru daha ne kadar flood yaparak sağ tarafı alakasız konularla dolduracaksınız?
Maksat sohbet olsun, dedim.@Spy007 @pilavüstükuru daha ne kadar flood yaparak sağ tarafı alakasız konularla dolduracaksınız?
Olmasın. Ayrı günlerde yaparsın çok konuşulmasını istiyorsan.Maksat sohbet olsun, dedim.
Profil resmine tıkla tercihler kısmında tema kırmızı seç kaydetKarlı tema nasıl değiştiriliyor bilen var mı?
Hiç anlamadığım konular.@Smoker Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama profil resmini gif yapınca neden gifi hızlandırıyor? Gif'e frame ekledim, frame süresini uzattım ama fark yok.
Ne saçmalamışım? Senin söylediklerine cevap vermişim, senin sözlerine cevap vererek mi saçmalamış oluyorum? Gerek yokmuş. Yazdığın şeyin farkında değilsin. Yazık yani, bir şey diyemiyorum hakikaten. Nereye gidiyoruz diye sormuşsun da, sen nereye gitmişsin, ilk önce onun farkında ol.Ben haddimi biliyorum sen rahat ol saçmalayan sensin. Cevap vermeye bile gerek yok yazdığıma kafan basmıyorsa uğraşamayacağım
Büyük bir çoğunluk amirallerin sağ kolların üstünde olduğunu kabul etti, sadece Beckman için aksi hala düşünülüyor. Yine de açılsın tartışalım.Özenli ve düzenli yazan birisi Katakuri vs Fujitora konusu açarsa çok iyi olur.
Aynen öyle,tartışmak keyifli olacaktır.Büyük bir çoğunluk amirallerin sağ kolların üstünde olduğunu kabul etti, sadece Beckman için aksi hala düşünülüyor. Yine de açılsın tartışalım.