Kanka galiba dedim, değilmiş demek ki :d
Kanka galiba dedim, değilmiş demek ki :d
Sağlık olsun, önümüzde ki videolara bakıcaz.Kanka galiba dedim, değilmiş demek ki :d
Aga bee.Sağlık olsun, önümüzde ki videolara bakıcaz.
Hayırlı olsun kanka, kilo vermek istiyorsan bol bol yürü, ben gün de 10 km rahat yürürüm en az. Kaç kilo verirsin hiç bilmiyorum ama onu sporcu arkadaşlara sormak lazım.Bugün spora başladım. Aletli fitnes+ağırlık+grup pilates ... Her gün biri... Her üç günde bir de buhar odası olacak... Diyetisyenin verdiği programla birlikte acaba bir haftada ne kadar kilo veririm.
Günde zaten en az 7 bin adım atıyorumHayırlı olsun kanka, kilo vermek istiyorsan bol bol yürü, ben gün de 10 km rahat yürürüm en az. Kaç kilo verirsin hiç bilmiyorum ama onu sporcu arkadaşlara sormak lazım.
İyi iyi, o da yaklaşık 7km eder. Rutin hayatının dışında değil mi bu?Günde zaten en az 7 bin adım atıyorum
Hemen her gün yapıyorum bunu. İse git gel vs. Den gelen mesafe buİyi iyi, o da yaklaşık 7km eder. Rutin hayatının dışında değil mi bu?
He anladım. Kaç kilosun kanka bir de boyun kaç?Hemen her gün yapıyorum bunu. İse git gel vs. Den gelen mesafe bu