177 boy 94 de kilo. Yüzde 24.6 yağ oranıHe anladım. Kaç kilosun kanka bir de boyun kaç?
177 boy 94 de kilo. Yüzde 24.6 yağ oranıHe anladım. Kaç kilosun kanka bir de boyun kaç?
Sıkıntı yok bi 15 kilo versen çıtırsın, yaparsın.177 boy 94 de kilo. Yüzde 24.6 yağ oranı
Acaba haftada 1.5 kilo verilebilir mi... Yaş 28 (çok değil 13 Ocak da 29...)Sıkıntı yok bi 15 kilo versen çıtırsın, yaparsın.
Sabah kalktığın da 1 bardak su iç. Verirsin kanka sanırım.Acaba haftada 1.5 kilo verilebilir mi... Yaş 28 (çok değil 13 Ocak da 29...)
Karbonatlı ılık su içiyorumSabah kalktığın da 1 bardak su iç. Verirsin kanka sanırım.
Fark etmez kanka o sabah suyu iyidir her türlüKarbonatlı ılık su içiyorum
Valla bakalım. Abur cuburu da baya kestim ise de evden götürüyorum olabildiğinceFark etmez kanka o sabah suyu iyidir her türlü
Çok iyi, çok sevindim kanka ben yatıyorum iyi geceler uykuna da dikkat et uyku en önemlisiValla bakalım. Abur cuburu da baya kestim ise de evden götürüyorum olabildiğince
Belli değil galiba. Çıkınca çekelim bıyıklarıInvincible ne zaman başlıyor? Avatarları çekelim. @Monkey D. Luffy @Rika