İyiyim yav ne olsun, takılıyorum bir şeyler izliyorum senden naber?@Sir Crocodile Kanka nasılsın? Bi halini hatrını sorayım dedim. :d
Havalar yağmurlu asabi olabilir
İyiyim yav ne olsun, takılıyorum bir şeyler izliyorum senden naber?@Sir Crocodile Kanka nasılsın? Bi halini hatrını sorayım dedim. :d
Havalar yağmurlu asabi olabilir
İyim iyim, daha da iyi olacaz inşallah.İyiyim yav ne olsun, takılıyorum bir şeyler izliyorum senden naber?
Cebinde croc ssleri ile geziyon. İş arkadaşlarına da sables filan atıyor musunİyiyim yav ne olsun, takılıyorum bir şeyler izliyorum senden naber?
Arkadaşları ona alışmışlardır ceplerinde yarım litre su taşıyorlarCebinde croc ssleri ile geziyon. İş arkadaşlarına da sables filan atıyor musun
Sonunda Mihawk beklemekten şöyle olmayın da... :Sİyim iyim, daha da iyi olacaz inşallah.
Onlar aklı başında yorum yaptıkları için gerekmiyor pek!Cebinde croc ssleri ile geziyon. İş arkadaşlarına da sables filan atıyor musun
Sana şemsiye tutarım bak!Arkadaşları ona alışmışlardır ceplerinde yarım litre su taşıyorlar
Bir noktayı kaçırmıyor musun senceSonunda Mihawk beklemekten şöyle olmayın da... :S
Onlar aklı başında yorum yaptıkları için gerekmiyor pek!
Sana şemsiye tutarım bak!
Kaçırmıyorum, sen inceyi kaçırdın bence...Bir noktayı kaçırmıyor musun sence
Türk kızları kadar yoran başka bir kız milleti var mıdır?
Başka ülkede yaşayna gurbetçi arkadaşlar bir yorum yapabilir mi?