Sen de dayanamayıp ağlamadın mıYeni doğum ünitesindeyim, 20 tane bebek aynı anda ağlıyor.
Hangimiz yaşıyoruz ki kral…@Mr.Bushido Sayının isminden anlıyoruz ki sen aslında yaşamıyormuşsun.
biraz denizci bağlamından çıkmak istiyorum şimdilik, yoksa en çok aklıma gelen fikirler onlarla alakalı oluyor haliyle :d@willard widgeon Sakazuki tekmil verme videosu istiyoruz askere gidenler bilir güzel uydurursun sen. Bir onu yapmadığın kaldı zaten onu da yap tam olsun.
Bay Ölüm gibi nick almışsın valla yatırıma bak.Hangimiz yaşıyoruz ki kral…
ksksksks
Bence de odağı değiştirmen iyi olmuş dönersin ara ara.Smoker’ın dinlediği video baya baya iyiydi öyle malzeme kullanman daha etkileyici olur.Ama sen Saka yapmadan duramazsın zaten diye dedim hehehebiraz denizci bağlamından çıkmak istiyorum şimdilik, yoksa en çok aklıma gelen fikirler onlarla alakalı oluyor haliyle :d
Ben 8 yaşımdan beri hiç çocuk olmadım.Hangimiz yaşıyoruz ki kral…
ksksksks
Op mangasında iki kere adım geçiyor… bir bölümde bire bir ismim yazıyor. O yönden de Baya iyi yatırım…Bay Ölüm gibi nick almışsın valla yatırıma bak.
İşte o bölümden bir kare.Op mangasında iki kere adım geçiyor… bir bölümde bire bir ismim yazıyor. O yönden de Baya iyi yatırım…