İçerdeyim Euron içerdeyim…
İçerdeyim Euron içerdeyim…
O ne saçma bir dizi devamıydı ya… aklıma geldikçe gülesim geliyor… :dAdını Feriha Koydum: Emir'in Yolu vardı bir ara, Oda bu diziden araklamış bölümün adını.
Saygılar sevgiler abi seni tekrardan burada görmek güzelUyuşturucu batağından kurtulmaya çalıştım tam da soğumuş tiksinmişken günün birinde bir mala hallenip tekrar başlamayayım diye. Dedim beni salın şuna uzanabileceğim bütün ortamlardan uzak tutun beni. Salmadılar. Kaliteli mal buldum, buradayım. Tiksindiğim şeylere tepki vermeden duramıyorum başkan olsam iki günde bir ulusa sesleniş yapardım. Hayat da standart işte iş güç ölümüne fesatlık ve makara.
Eyvallah Bavs seni de görmek güzel (samimi değilim)Saygılar sevgiler abi seni tekrardan burada görmek güzel
Fazla görmezsin zaten merak etmeEyvallah Bavs seni de görmek güzel (samimi değilim)
Dramı bırak da çoğu insanı göremedim ne oldu lan burada?Fazla görmezsin zaten merak etme
Herkesi banladım. MamamamamaamDramı bırak da çoğu insanı göremedim ne oldu lan burada?
Bilmiyorum pek yazmıyorum artık. Yamato ve kenshşro bile yazmıyor o derece sen düşün.Dramı bırak da çoğu insanı göremedim ne oldu lan burada?