OKS'ye hazırlanıyorlardır onlar da harbi çok sessiz kalmış buralar. Hayırlısı olsun.Bilmiyorum pek yazmıyorum artık. Yamato ve kenshşro bile yazmıyor o derece sen düşün.
OKS'ye hazırlanıyorlardır onlar da harbi çok sessiz kalmış buralar. Hayırlısı olsun.Bilmiyorum pek yazmıyorum artık. Yamato ve kenshşro bile yazmıyor o derece sen düşün.
Biz bununla aynı binada kalıyorduk. Herkesin beyaz giydiği bir binaydı.Herkes ayağını denk alsın.
Biz bununla aynı binada kalıyorduk. Herkesin beyaz giydiği bir binaydı.
Kesin ben atmışımdır zamanında o videoyu ya ahshjsjsjsjsjsnsjsnTwerk yapan chibi Zoro'nun totosuna bakarak kendinden geçtiğin video gördüm. Yani burada gördüm sanıyorum. İnşallah rüyam falan değildir bu emin de değilim hani.
Hangi çağın sınavı bu?OKS'ye hazırlanıyorlardır onlar da harbi çok sessiz kalmış buralar. Hayırlısı olsun.
Ben yazıyorum.Bilmiyorum pek yazmıyorum artık. Yamato ve kenshşro bile yazmıyor o derece sen düşün.
İnsanlar artık normal hayatlarına döndüler.Pek çok kişinin okulu var o yüzden olabilir.Dramı bırak da çoğu insanı göremedim ne oldu lan burada?
Yetti yettiAaah yetmedi mi bee